Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Η Οκλαχομα απαγόρευσε την μουσουλμανική Σαρία! ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΥΠΝΟΥΝ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΣΦΑΓΗ ΜΑΣ.




Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις μετα την αποκάλυψη της ταυτότητας των τρομοκρατών. Η Οκλαχομα πέρασε με ευρεία πλειοψηφία νόμο που απαγορεύει την “Σαρία” ως αντίθετη με το Σύνταγμα των ΗΠΑ. Πριν λίγες ημέρες κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει.

Εν τω μεταξυ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των ΗΠΑ έχουν γεμίσει με βίντεο φρίκης απο την δράση των Τσετσένων. Με εγκλήματα ακόμα και κατα γυναικών, γεγονότα που η προπαγάνδα της Κλίντον αποσιωπούσε απο την Αμερικάνικη κοινή γνώμη.




  

Την ίδια στιγμη, πρώην και νυν γερουσιαστές αμφισβητούν ανοιχτά την υποστήριξη των ΗΠΑ στους ισλαμιστές στην Συρία και αλλού, επιτιθέμενοι πλέον ανοιχτά σε όσους τους αποκαλούσαν “ρατσιστές” (ναι, αποκαλούσαν “ρατσιστές” Αφροαμερικανους που κατέκριναν το Ισλάμ!)

Έντονος προβληματισμός υπάρχει πάντως και για την μυστική φυγάδευση του Σαουδάραβα υπόπτου (που μόνο το Ολυμπία αποκάλυψε στην Ελλάδα), όπως και για το τζαμί που φέρεται ότι σύχναζε ο Ταμερλαν. Υπάρχουν καταγγελίες για “κύρηγμα μίσους” του ιμάμη Αμπντουλα Φαρουκ που φέρεται να ήταν ο πνευματικός καθοδηγητής των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.