Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ… Π**ΣΤΙΑΣ!


SKOYRLETHS
Γράφαμε προχθές σε σχόλιό μας με τίτλο «Υπάρχουν σεξιστές στον ΣΥΡΙΖΑ; Είναι “τραβεστί αριστερά” η ΔΗΜΑΡ;»:

«Υπάρχουν… «σεξιστές» και… «ομοφοβικοί» στο κόμμα που επισήμως δηλώνει υπέρ των… δικαιωμάτων (να παρελαύνουν με τα… κυλοτάκια στο κέντρο της Αθήνας, να παντρεύονται, ακόμα και να υιοθετούν παιδιά κ.τ.λ.) των κίναιδων, των λεσβιών, των τραβεστί κι όλο το κακό συναπάντημα; Κι όμως υπάρχουν! Ο λόγος για τον… πολλά βαρύ και όχι, εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, ο οποίος τις προάλλες σε τηλεοπτική εκπομπή επιτέθηκε στη ΔΗΜΑΡ για το ρόλο που παίζει στην κυβέρνηση με τη φράση: «Όταν υπάρχουν μεταλλαγμένοι αριστεροί, τρανσέξουαλ αριστεροί όπως η ΔΗΜΑΡ…». Και τι κάνει η κιναιδο-λεσβιακή (και δε συμμαζεύεται…) συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί δεν παίρνει με τις… πέτρες τον… παλιοσεξιστή- ομοφοβικό εκπρόσωπο τύπου; Τι περιμένει;»
 
Χθες, στο καθεστωτικό «Βήμα» δημοσιεύτηκε το παρακάτω σχόλιο:

«Σε διπλανή αίθουσα είχαν συγκεντρωθεί οι στενοί συνεργάτες των αρχηγών, δηλαδή ο κ. Σ. Κεδίκογλου, η κυρία Φώφη Γεννηματά και ο κ. Α. Παπαδόπουλος. Θέμα συζήτησης τι νομίζετε ότι ήταν; Τα χαράτσια; Οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων; Ο ανασχηματισμός; Τίποτα απ’ αυτά. Ήταν… ο κ. Π. Σκουρλέτης. Άκουσαν ότι τον «τρώνε» από τη θέση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους σ’ αυτόν».

Απ’ ότι φαίνεται, λοιπόν, δεν περίμενε καθόλου η κιναιδο-λεσβιακή (και δε συμμαζεύεται…) συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Έδρασε αμέσως κι «έφαγε» λάχανο τον… σεξιστή εκπρόσωπο τύπου. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μάθει ο… θρασύς ποιος κάνει κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ!

(ΥΓ): Έχει μείνει στην ιστορία η έκφραση «η εκδίκηση της γυφτιάς». Στην περίπτωση Σκουρλέτη έχουμε να κάνουμε με την «εκδίκηση της π**στιάς»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.