Κυριακή 28 Απριλίου 2013

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ..."ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" - "ΝΤΡΟΠΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"


ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ;; ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. 4 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ...ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΤΗΣ.
Απο iefimerida.gr
Ο υπουργός επισκέφθηκε τα επιχειρησιακά κέντρα του FBI και της αστυνομίας στη Νέα Υόρκη και μιλώντας στο εθνικό πρακτορείο ειδήσεων σημείωσε ότι το ελληνικό σχέδιο δράσης είναι «το όπλο» της χώρας μας για να αντιμετωπίσει το μεγαλύτερο μεταναστευτικό ρεύμα που υπάρχει σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Δεν μπορεί η Ελλάδα,
μια χώρα μικρή και σε κρίση να χειρίζεται το 90%-95% των μεταναστών» σημειώνει ο υπουργός και προσθέτει με έμφαση ότι δεν έχει βρει ευήκοονους στο θέμα αυτό μεταξύ των Ευρωπαίων εταίρων.
Αναφερόμενος στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας σημείωσε ότι «ειδικά στο κέντρο της Αθήνας τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Τον τελευταίο καιρό έχουμε υποδεκαεξαπλασιασμό της εγκληματικότητας».
Σχολιάζοντας μάλιστα τη δράση της Χρυσής Αυγής ο κ. Δένδιας τονίζει ότι πρόκειται για ένα μόρφωμα που είναι εκτός πραγματικότητας σήμερα και ανήκει σε άθλιους, παλιούς καιρούς και προσθέτει: «Οπου κι αν πάει κανείς εκτός Ελλάδος ντρέπεται για την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό πολιτικό τόξο».

1 σχόλιο:

  1. τι?μειώθηκε η εγκληματικότητα?xaxaxaxaxaxxa...ωραίο ρε παιδιά,σε καλο σας με κάνατε k γέλασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.