Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΤΟΝ ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΧΟΥΝΤΑ".



O Tσίπρας ματαίωσε την επίσκεψη στην Ελευθεροτυπία - «Αγκάθι» το πρωτοσέλιδο για τη χούντα...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ALEXIS.
Απο iefimerida
Πήγε στην Καθημερινή, στον ΔΟΛ, στη Real, στην Εφημερίδα των Συντακτών, στο Πρώτο Θέμα, ακόμη και στον Πήγασο, έδωσε συνέντευξη στον Αλέξη Παπαχελά στο Σκάι αλλά είπε «όχι» στη σημερινή επίσκεψη στην «Ελευθεροτυπία» ο Αλέξης Τσίπρας.
Η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, μετά τα πρωτοσέλιδα της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας με τα...σκατά και την αναφορά στη Χρυσή Αυγή δεν θα πραγματοποιηθεί. Ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε, όπως αναφέρει σήμερα η Ελευθεροτυπία, η συνάντηση να μη γίνει στο Νέο Κόσμο, αλλά στο γραφείο του στην Κουμουνδούρου, επικαλούμενος «φόρτο εργασίας» και η εφημερίδα πρότεινε η συνάντηση να πραγματοποιηθεί σε εύθετο χρόνο.
Γράφει η Ελευθεροτυπία:


Λόγω φόρτου εργασίας του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ζητήθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψή του στα γραφεία της Ελευθεροτυπίας να αναβληθεί και αντ' αυτής να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον εκδότη και τον διευθυντή της εφημερίδας στην Κουμουνδούρου.

Η «Ε» αφού έλαβε υπ' όψιν την πίεση χρόνου του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του, πρότεινε η συνάντηση να πραγματοποιηθεί σε εύθετο χρόνο.
Σάλος από τα «σκατά» με τη χούντα
Ας σημειωθεί ότι ο σάλος προκλήθηκε από το πρωτοσέλιδο της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας που κυκλοφόρησε με τίτλο «Σκατά!» και υποστήριζε βάσει δημοσκόπησης της εταιρείας Metron Analysis ότι η χώρα μας έχει κρίση δημοκρατικών αρχών και ότι ένα μεγάλο κομμάτι νοσταλγεί τη χούντα.

Μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων της «Ε» ξεσηκώθηκε με το πρωτοσέλιδο-πρόκληση που είχε τον απαράδεκτο τίτλο «ΣΚΑΤΑ!». Tο επίμαχο πρωτοσέλιδο αποσύρθηκε μέσα στη νύχτα και η εφημερίδα κυκλοφόρησε την Κυριακή με νέο τίτλο «Απέραντο φρενοκομείο», αλλά είχε και πάλι «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα που υποστήριζε πως το 30% των Ελλήνων πιστεύει ότι στη δικτατορία ήταν καλύτερα τα πράγματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.