Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΡΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ...



Ο Αντώνης Ρέμος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter αναφέρθηκε προσωπικά στον Νότη Σφακιανάκη, γράφοντας:
"Διάβασα κάπου, κατά λάθος, κάποια λόγια που είπε ο Νότης. Σου λέω μια κουβέντα με εκτίμηση: Notis ΜΑΖΕΨΟΥ! Καληνύχτα...".
Υπενθυμίζεται πως ο Νότης σε μια από τις συνεντεύξεις του είχε μιλήσει ανοιχτά για τη Χρυσή Αυγή, τον εθνικισμό αλλά και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο.



"Πρέπει να πας πίσω να βρεις τους υπεύθυνους για την κατάσταση και να τους πας στον εισαγγελέα, για τιμωρία όσων έκαναν, όπως προστάζει ο νόμος, ίσως και να πεθάνεις στην φυλακή, αλλά να το κάνεις σαν τον Παπαδόπουλο, που το έκανε χωρίς να ζητήσει χάρη ή βοήθεια. Μιλάμε για απίστευτη μαγκιά", είχε πει.

"Η Χρυσή Αυγή πιστεύω πως είναι η σημερινή 17 Νοέμβρη. Θυμάμαι όταν ακόμα υπήρχε η 17 Νοέμβρη, έκανε κάποιους από τους μεγαλοκαρχαρίες, με διάφορα τερτίπια να σπαρταράνε και κάποια στιγμή τούς στέλνει ένα ραβασάκι μέσω κάποιας εφημερίδος – ανεξάρτητα αν στο τέλος αποκαλύφθηκε πως το πράγμα ήταν διαφορετικό – και τους είπε “κάτσε καλά, γιατί θα είσαι το επόμενο κελεπούρι μας. (...) Ναι, είμαι Έλληνας εθνικιστής και όχι Χρυσαυγίτης. Αγαπώ την πατρίδα μου λίγο πιο πάνω από την οικογένειά μου. Αυτό τα λέει όλα. Δεν ανήκουμε πουθενά και δεν επηρεαζόμαστε", ανέφερε σε άλλο σημείο.
dexiextrem
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : AΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ  ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ Κ... ΤΟΥ. 

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΕΥΣΤΡΟΦΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΝΟΤΗΣ

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΥΡΙΣΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΟΥΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΩΝΙΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΣΕ ΓΑΜΑΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΠΥΡΟΣ ΔΗΜΑΣ ΣΤΑ 4 Η ΟΡΘΙΟ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΡΕΜΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ? ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ? ΚΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙΣ? ΑΝΤΩΝΑΚΗ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ 2009 ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΣΕΧΕ. ΜΑΖΕΨΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.