Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΑΡΘΡΟ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΓΡΑΨΕ Ο "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"


ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ο ΧΟΝΔΡΟΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ 24% ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΟΛΙΣ 13%. ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ
Απο iefimerida 
Το άρθρο του Θεόδωρου Πάγκαλου ξεκινά με μια αναφορά στα όσα είχαν εκτυλιχτεί το 2006 σε διάφορες περιοχές της χώρας, όταν μερικοί από τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα θέλησαν να πανηγυρίσουν τη νίκη της εθνικής ομάδας της Αλβανίας επί της εθνικής Ελλάδας.
Το σύνθημα που αντηχούσε τότε παρά την ήττα μας ήταν, όπως αναφέρεται στο άρθρο, το «Δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ, Αλβανέ, Αλβανέεε…».

Ο πρώην υπουργός στο άρθρο του στο «Βήμα της Κυριακής» εξηγεί γιατί η Αλβανία δεν έχει ανάγκη την Ελλάδα και γιατί κανείς, όσο σοβινιστής ή πιθηκάνθρωπος όπως γράφει χαρακτηριστικά και να είναι, θα δυσκολεύεται να τραγουδήσει τον τίτλο του άρθρου
«Η Αλβανία συγκεντρώνει όλες τις τυπικές προϋποθέσεις για να μπει στο ευρώ, ασκεί μια συστηματική πολιτική αυτοδύναμης προσέγγισης προς την Ευρωπαϊκή Ενωση, δηλαδή, με άλλα λόγια, δεν μας έχει ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.