Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ. Στα πλαίσια της εκστρατείας εναντίον της "ομοφοβίας" υποχρέωναν μαθήτριες να ανταλλάσουν μεταξύ τους "λεσβιακά φιλιά"!

 
 
Απίστευτο (για μερικούς)  και όμως αληθινό!
 
Πρίν λίγες ημέρες  στο γυμνάσιο του Red Hook στην  Linden Avenue της  Νέας Υόρκης, υποχρέωσαν  13 χρονες και 14 χρονες μαθήτριες  να  φιληθούν στο στόμα  μεταξύ τους,  παριστάνοντας τις λεσβίες. 


Αυτά όλα  έγιναν στα πλαίσια  του  αμερικανικού προγράμματος  "αγωγής  υγείας" (έχουμε  και εμείς το αντίστοιχο πρόγραμμα με τον ίδιο μάλιστα τίτλο, που
επέβαλλε πριν απο λίγα χρόνια στα σχολεία, μέσω των εντολοδόχων   υπουργών, ο τότε  προεδρεύων  του ΔΟΛ Λαμπράκης), το οποίο εκτός  των άλλων έχει σκοπό να  "εκπαιδεύσει" τους μαθητές  ενεντίον της "ομοφοβίας", δηλαδή να τους κατηχήσει στο βασικώτερο δόγμα  της Νέας Εποχής  που είναι  η  λατρεία  κάθε είδους  διαστροφής  του ανθρωπίνου προσώπου, απορρίπτοντας έτσι  το "κατ΄εικόνα του Θεού" χαρακτηριστικό του.


Όπως ήταν  φυσικό , έπεσαν "βροχή"οι διαμαρτυρίες και οι καταγγελίες των γονέων (οι οποίοι σημειωτέον δεν είχαν ενημερωθεί σχετικά) εναντίον τόσο της διεύθυνσης του Γυμνασίου όσο και του τοπικού "εφόρου παιδείας" (κάτι σαν τον δικό μας τοπικό διευθυντή Β΄Βάθμιας εκπαίδευσης).
 
Ωστόσο ο  τοπικός "έφορος παιδείας"   Paul Finch  έχοντας  τις "πλάτες" της κυβέρνησης και τις  ομοφυλοφιλικές  ντιρεκτίβες  του βαθέως  κράτους, δήλωσε με θράσος που θα το ζήλευαν  ακόμα και οι δικοί μας  "εκσυγχρονιστές"  ότι :
 
 "Aυτή  η  παρουσίαση,επικεντρώθηκε στη βελτίωση της κουλτούρας των νέων  για  τις σχέσεις, την επικοινωνία και την αυτο-αντίληψη."
και πως 
 
" Tέτοιου είδους  συνεδρίες, απαιτούνται, ώστε να καλλιεργηθεί η αντίληψη ότι έχουμε ένα κράτος  που προστατεύει την  αξιοπρέπεια όλων   και που   απαγορεύει την παρενόχληση και τον εκφοβισμό των ομοφυλοφίλων στην τάξη"

ΠΗΓΗ 

1 σχόλιο:

  1. " Χάρη να τους κάνουμε τον διεθνισμό τους "


    Ότι από αθώο ξεκινά, έχει και τον σκοπό του
    να διαβρώσει ότι ιερό, έχεις μες το μυαλό σου
    να μην υπάρχει ηθική, μήτε προσωπικότης
    για να οδηγηθούμε όλοι εκεί, στον δρόμο τον δικό της.( Π.Ν.Τ.Π. )

    Ποια θα ρωτήσει ο αδαής; μ' αυτό είναι η ιδέα
    να μην ξεχωρίζει ο άνθρωπος, το στάρι από την ζέα
    να γίνουμε όλοι αντιρατσιστές, με δόλο για σημαία
    κι ότι θυμίζει Έθνος κι ηθική, να σκιάζει η φοβέρα .

    Κοίτα που καταντήσαμε και πρέπει να λογάμε
    αυτοί δεν είναι καλά, ή εμείς παραπατάμε ;
    που ρίχνουνε τις στάχτες τους, στα μάτια τα δικά μας
    λες και δεν θα την ξεπλύνει η βροχή, να 'ρθούμε στα συγκαλά μας .

    Κι όταν μιλάς για ηθική, να σε λένε αντιπατριώτη
    καλύτερα όμως αυτό, παρά δειλό και κιότη
    και χάρη να τους κάνουμε, τον διεθνισμό τους
    σε μας να μην αντικρύσουνε, όμως τον άνθρωπό τους .

    Αν είναι τα δικά μου τα παιδιά να διδαχθούν από τα δικά μας τα σχολειά αυτόν τον νέο τρόπο μάθησης, τότε ας ανοίξουμε κρυφά σχολειά .

    ΜΕ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ

    Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Ω Ν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.