Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΣΕ ΑΛ ΣΑΛΕΧ : "ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 25%"


ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΣΤΟ TWITTER ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΙΧΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ. EKEI ΕΙΠΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η κόντρα ανάμεσα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τον αντιρατσιστικό νόμο συνεχίστηκε στο twitter, με τον γαλάζιο βουλευτή Αδωνι Γεωργιάδη να απαντά στις ιντερνετικές επιθέσεις της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ.
Η Αλ Σάλεχ έγραψε «εσύ και ο ΜΒ -Μάκης Βορίδης- θα έπρεπε να ήσασταν οι πρώτοι υποστηριχτές του Ν/Σ», ενώ συνέχισε πως «στη ΝΔ επικρατεί η πολιτική Φαήλου. Είναι η ΝΔ του Σαμαρά. Την οποία προσπαθούμε να συγκρατήσουμε».
Εγραψε μάλιστα «αν θέλει ο Σαμαράς να κρατήσει την κυβέρνηση θα πρέπει να μετακινηθεί λίγο από τα ακρο/δεξια».
Σε όλα αυτά τα τουιταρισματα απάντησε άμεσα και στον ίδιο τόνο ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης. Καταρχήν στην αναφορά για ακροδεξιά ο γαλάζιος βουλευτής έγραψε «ανησυχίες πολλών πολιτών. Αν δεν τους αντιπροσωπεύσουμε εμείς ετοιμάσου να δεις την ΧΑ στο 25%.
Ο Σαμαράς και η ΝΔ είναι Κεντροδεξιά και όχι Ακροδεξιά».

Αναφρόμενος στα όσα είπε η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ για τον ίδιο και τον κ. Βορίδη, έγραψε «Δεν βγάζουμε άκρη, καταλαβαίνετε πως αν ψάξουμε 30 χρόνια πίσω τι έλεγε ο καθένας μας, χαμός θα γινόταν. Άρα άδικο για τον ΜΒ δεν νομίζετε;».

Και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί και με αφορμή το άρθρο του Στάθη στο οποίο μεταξύ άλλων ανέφερε «Με τον νόμο αυτό ο κ. Ρουπακιώτης ανοίγει τον ασκό του Αιόλου κι έχουν κάθε δίκιο οι κριτικές που ακούγονται εκ δεξιών, απ' τη Ν.Δ., και εξ αριστερών, απ' το ΚΚΕ. Και απ' τον ΣΥΡΙΖΑ, ελπίζω, όταν ξυπνήσει. Διότι βγάζει μόνος του με τα χέρια του τα μάτια του», ο κ. Γεωργιάδης έγραψε στην Αφροδίτη Αλ Σάλεχ «Ο Στάθης είναι συνεργάτης του Φαήλου; Στον Στάθη τι απαντάτε; Οτι είναι Ακροδεξιός;».
IEFIMERIDA