Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ : ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!!!
Καλησπέρα σας,
Απευθυνόμαστε σε εσάς γνωρίζοντας ότι είσαστε ένα από τα πιο έγκυρα και αξιόπιστα blog.
Σας στέλνουμε επιστολή διαμαρτυρίας για το έγκλημα που πρόκειται να συμβεί στο Κ.Χαλάνδρι με την μετεγκατάσταση των Ρομα
Στον μοναδικό χώρο πρασίνου και άθλησης,
Θα σας παρακαλούσαμε για την δημοσίευση του.
Ευχαριστώ πολύ.
Φ.Τ
Ένα έγκλημα σε εξέλιξη :


Εδώ και καιρό παίζεται ένα άσχημο παιχνίδι εις βάρος των κατοίκων του Κάτω Χαλανδρίου.  Αρχές Απριλίου πάρθηκε η απόφαση για την μετεγκατάσταση των αθίγγανων  που βρίσκονται στο Χαλάνδρι στην περιοχή του Νομισματοκοπείου σε διπλανή Δημόσια έκταση που βρίσκεται το γήπεδο ποδοσφαίρου Απόλλωνα Χαλανδρίου. Στην μοναδική περιοχή ΠΡΑΣΙΝΟΥ και ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ που έχει η περιοχή αυτή. 

Μετά από μια συντονισμένη και ύπουλη προσπάθεια μεταξύ του Συνηγόρου του Πολίτη και του Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δ.Καλογερόπουλου και έχοντας την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το έγκλημα αυτό φτάνει στην ολοκλήρωση του. Χωρίς να υπολογίσει κανείς τους κατοίκους της περιοχής που τόσα χρόνια ζουν δίπλα σε παραβατικούς ανθρώπους, σε εμπόρους ναρκωτικών και όπλων, με κίνδυνο για την υγεία τους πήραν την απόφαση να τους μονιμοποιήσουν στον μοναδικό χώρο πρασίνου και άθλησης της περιοχής.  

Είναι δεκάδες οι συλλήψεις που έχει κάνει η Αστυνομία για κλεψιές και εμπόριο ναρκωτικών. Είναι αρκετά τα έγγραφα του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας που χαρακτηρίζουν την περιοχή ‘χημική βόμβα’. Τα κρούσματα φυματίωσης που είχαμε επανειλημμένος με αποτέλεσμα να κλείσουν τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας λόγω των παιδιών από τον καταυλισμό που πήγαιναν εκεί.  
ΤΟ γκέτο που έχουν δημιουργήσει στην περιοχή με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να περάσουμε κοντά από τον καταυλισμό.

Όλα αυτά λοιπόν αντί η πολιτεία , να τα αντιμετωπίσει σοβαρά και να πράξει ότι η κοινή λογική λέει, δλδ να βγούν εκτός οικιστική περιοχής και να ζήσουν όπως θέλουν, θεώρησε σωστό να ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ την ΖΩΗ ΜΑΣ ,την ΖΩΗ των ΠΑΙΔΙΩΝ μας και την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ  μας με αυτή την απόφαση. 
Ποιος τους έδωσε αυτό το δικαίωμα να μας αναγκάσουν να ζήσουμε σαν αυτούς, μαζί με αυτούς; ΠΟΙΟΣ; 

Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουμε ότι ΔΕΝ θα αφήσουμε να γίνει αυτό το έγκλημα. 

Είμαστε όλοι αποφασισμένοι μαζί και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο (ομόφωνη απόφαση Δ.Σ. ) να  υπερασπιστούμε με όποιον τρόπο μπορούμε την ΖΩΗ μας την ΖΩΗ των παιδιών μας. 
Ο Γενικός Γραμματέας Δ.Καλογερόπουλος θα φέρει ακέραια την ευθύνη για ότι συμβεί στην περιοχή εάν δεν αναστείλει μόνιμα την απόφαση του και να δοθεί μια λύση σοβαρή. 

Τα γεγονότα στις Σκουριές της Χαλκιδικής θα φαντάζουν ένα τίποτα μπροστά σε αυτά που θα συμβούν στην περιοχή μας…
ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ  ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ…

Ενημερωθείτε επίσημα από την ομάδα στο FB ‘όχι στην μετεγκατάσταση των Ρομα στο γήπεδο του Απόλλωνα’ 

Στην φωτογραφία που ακολουθεί φαίνεται η περιοχή του καταυλισμού και η περιοχή που πρόκειται να καταστραφεί.