Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

"ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΖΑΜΙΩΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.


Μέτρα στήριξης των ελληνικών οικογενειών ζητεί από την κυβέρνηση η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων εν όψει του αυριανού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Οικογένειας.
Όπως τονίζουν οι πολύτεκνοι, η φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας, «βρίσκει την οικογένεια και ιδιαίτερα την πολύτεκνη σε ακόμη χειρότερη θέση, τόσο από τη γενικευμένη φτώχεια της χώρας όσο και από σωρεία παράλογων νομοθετημάτων», όπως η πλήρης κατάργηση του αφορολόγητου για κάθε παιδί της οικογένειας, οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ίδιες για τους άγαμους και τους πολύτεκνους, και η κατάργηση των πολυτεκνικών επιδομάτων.
«Η στήριξη της οικογένειας δεν είναι δαπάνη, είναι επένδυση στο μέλλον της χώρας», υπογραμμίζει η Συνομοσπονδία, προσθέτοντας ότι η ειδική μέριμνα για την πολύτεκνη οικογένεια, όπως επιτάσσει το Σύνταγμα, πρέπει να γίνει πράξη , καθώς, διαφορετικά «δεν θα υπάρξει αύριο στην πατρίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.