Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ: Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΨΕΛΝΕΙ ΤΟ «Ω ΓΛΥΚΥ ΜΟΥ ΕΑΡ» ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΝ ΕΠΑΙΝΕΙ!



Ο σύνδεσμος είναι αυτός, για να μην ισχυρισθεί κάποιος ότι λασπολογούμε. Πηγαίνεις στην Εκκλησία την Μεγάλη Εβδομάδα, ψέλνεις κανά τροπάριο και εξέρχεσαι ως καλός Χριστιανός. Τι και εάν χαιρετάς μασονικώ τώ τρόπω, τι και εάν έχεις παραδώσει την πατρίδα σου στους γερμαναράδες, τι και εάν έχεις ωθήσει εμμέσως στην αυτοχειρία εκατοντάδες Έλληνες και στην ανέχεια δεκάδες χιλιάδες; Αρκεί να είσαι υποκριτής, φαρισαίος, και όλα συγχωρούνται. Και βεβαίως αρκεί να υπάρχουν κάποιοι ανόητοι που θα προβάλουν τις δήθεν εν Χριστώ δραστηριότητες σου.

2 σχόλια:

  1. Μα φυσικά λασπολογείς! Όταν στον σύνδεσμο δεν υπάρχει τίποτα που να επαινεί τον Σαμαρά, πέρα από το ψάλσιμο των Εγκωμίων!

    Τι και εάν χαιρετάς μασονικώ τώ τρόπω, τι και εάν έχεις παραδώσει την πατρίδα σου στους γερμαναράδες, τι και εάν έχεις ωθήσει εμμέσως στην αυτοχειρία εκατοντάδες Έλληνες και στην ανέχεια δεκάδες χιλιάδες;

    Σε προκαλώ λοιπόν να μου αποδείξεις ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ υποστήριξα σε κάποιο από αυτά που γράφεις τον Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. h.paparodogy ο αντωνακης χρησιμοποιει ολα τα μεσα να φανει αρεστος. Εσυ ως γνωστον τυφλωμενος απο τον φανατισμο για την θρησκεια (ως νεα ελενη λουκα) δεν βλεπεις την αληθεια η δεν θελεις να την δεις επειδη ετσι ισως σε συμφερει. καλα κανει και σε ξεβρακωνει συνεχως ο ιματζινος.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.