Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΣΩ...ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ.


ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ "ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ" ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ...ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ.
Όπως καταγγέλλει αναγνώστης στο makeleio.gr, εδώ και μια εικοσαετία στους Σοφάδες Καρδίτσας υπάρχει σωρεία παράνομων Ελληνοποιήσεων.. “Θέλω να σας ενημερώσω για ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, το οποίον υπήρχε και συνεχίζει να γίνεται μεγαλύτερο. Στους Σοφάδες Καρδίτσας υπάρχουν δύο οικισμοί τσιγγάνων. Είναι γνωστό σε πολλούς, ακόμα και στα λαμόγια τους πολιτικούς που είχαμε, αλλά και σε κάποιους δικαστικούς, ότι οι τσιγγάνοι ανέκαθεν δήλωναν ψεύτικα…
παιδιά για να παίρνουν επιδόματα. Δηλαδή, έβρισκαν κάποιο γιατρό, τον πλήρωναν και τους έδινε ένα χαρτί ότι η γυναίκα τους γέννησε κορίτσι. Αυτό το έγραφαν στα μητρώα του Δήμου Σοφάδων. Μπορεί κατά τον ίδιο τρόπο να έγραφαν τα κορίτσια και σε άλλους Δήμους της Ελλάδας. Δήλωναν πάντα κορίτσια γιατί αν δήλωναν αγόρια κάποια στιγμή θα τα ζητούσαν να υπηρετήσουν στον Ελληνικό Στρατό. Γι’ αυτό στα πιστοποιητικά γράφουν . Τέτοια είναι πολλά. Αβάπτιστα έχουμε μόνο θήλυ γιατί είναι ανύπαρκτα!! Τώρα όμως ορισμένα από αυτά τα ανύπαρκτα κορίτσια μπορεί να έχουν φθάσει και το εικοστό έτος από την υποτιθέμενη γέννησή τους. Έτσι οι τσιγγάνοι γονείς έναντι αμοιβής παίρνουν τα πιστοποιητικά από τον Δήμο για να βγάλουν ταυτότητα στην Αστυνομία και κολάνε μια φωτογραφία κάποιας αλβανίδας, πακιστανής ή οποιασδήποτε παράνομης ξένης, και βγάζει ταυτότητα Ελληνική. Γίνεται έτσι νόμιμη Ελληνίδα. Ο δήμος λένε οι δικαστικοί υποχρεούται να δίνει τα πιστοποιητικά στους γονείς. Η Αστυνομία βγάζει τις ταυτότητες αφού υπάρχουν τα δικαιολογητικά. Πρίν τέσσερα χρόνια έπιασαν μία τέτοια περίπτωση γιατί από σύμπτωση ο Αστυνομικός γνώριζε την αλβανίδα. Τώρα οι παράνομες ελληνοποιήσεις έχουν φτάσει στα ύψη. Μέσα στους οικισμούς βρίσκονται αλβανοί, πακιστανοί, ρουμάνοι, βούλγαροι κ.λ.π. Παντρεύονται με τις ανύπαρκτες τσιγγάνες Ελληνίδες. Αυτό είναι γνωστό σε πολλούς. Όμως φοβούνται να μιλήσουν. Βέβαια από ότι γνωρίζω ψεύτικα παιδιά, μόνο κορίτσια, έχουν δηλωμένα για να παίρνουν τα επιδόματα οι τσιγγάνοι από όλη την Ελλάδα. Αν αυτό το θέμα σηκωθεί, γιατί πάντα το κουκουλώνουν αφού έτσι βολεύονται, περιμένω να δω τι θα πούνε αυτά τα λαμόγια που μας κυβερνάνε αλλά και εκείνοι που τους υπερασπίζονται γιατί οι τσιγγάνοι ανήκουν στις και ευπαθείς ομάδες. Υπάρχουν πάρα πολλά πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης με τα θήλυ αβάπτιστα!!”

makeleio.gr

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.