Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΦΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΤΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΝΙΩΤΗ...

ΤΟ ΙΔΙΟ "ΦΥΝΤΑΝΙ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΣΕ ΣΤΕΚΙ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ...

Έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο για τον γιο του Νιώτη
Σε έξι μήνες φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 6.000 ευρώ, καταδίκασε σήμερα, για ανυποταξία, το στρατοδικείο Ιωαννίνων, τον γιο τού πρ. αντιπροέδρου της Βουλής, Γρηγόρη Νιώτη, Δημήτρη.
Καθόλη τη διάρκεια της δίκης, το δικαστικό μέγαλο «πολιορκούσαν» ομάδες αντιεξουσιαστών και φρουρούσαν διμοιρίες των ΜΑΤ.
Πριν από τέσσερα χρόνια, ο νεαρός είχε απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές, όταν συνελήφθη μαζί με την αδελφή του στο στέκι των αντιεξουσιαστών στο Κερατσίνι «Ρεσάλτο» . Πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι που χρησιμοποιείται από αντιεξουσιαστές, στο οποίο οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 3 κράνη,
7 κοντάρια, εύφλεκτα υλικά πολλά άδεια μπουκάλια μπύρας και μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης.
 Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και τοτε Α' αντιπρόεδρος της Βουλής Γρηγόρης Νιώτης, σχολιάζοντας την σύλληψη των δύο παιδιών του στο εν λόγω στέκι, ενώ τόνισε ότι "Το ‘Ρεσάλτο’ είναι ένα πολιτικό και πολιτιστικό αυτοδιαχειριζόμενο καφενείο και όχι μια κλειστή γιάφκα όπου παρασκευάζεται παράνομο εκρηκτικό υλικό" 
Βέβαια τα ευρήματα άλλα έδειχναν....