Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ...


ΑΥΤΗ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤIΣΕ ΤΙΣ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΟΥΛΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ Η ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
Για τρίτη φορά στη φυλακή ο 40χρονος δράκος ,την τελευταία πενταετία είχε ασελγήσει σε βάρος 21 ανήλικων κοριτσιών.
Προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή, ο 40χρονος, που συνελήφθη στα Πετράλωνα για αποπλάνηση ανήλικων κοριτσιών και ασέλγεια σε βάρος τους. Ο παιδεραστής δεν συνοδευόταν από δικηγόρο.
Υπενθυμίζεται ότι έστηνε ενέδρες έξω από σχολεία σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, εντόπιζε τα θύματά του,
τα παρακολουθούσε μέχρι τα σπίτια τους και, προσποιούμενος τον αστυνομικό, τα παρέσυρε και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις.
Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι μόνο κατά την τελευταία πενταετία, είχε ασελγήσει σε βάρος 21 ανήλικων κοριτσιών σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.
Σημειώνεται ότι ο 40χρονος, έχει ιστορικό για τα ίδια αδικήματα καθώς, από το 1995 έως και το 2005 είχε καταδικαστεί δύο φορές και του είχε επιβληθεί κατά συγχώνευση ποινή κάθειρξης 35 χρόνων και έξι μηνών. 
nooz.gr