Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΝΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...ΣΕ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ ΤΟΥ 2008 ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ;
Από φίλο αναγνώστη λάβαμε το ακόλουθο email που αφορά ντοκυμαντέρ για τη ζωή Αφγανού πρόσφυγα που χρηματοδοτήθηκε το 2008-2009 από το ελληνικό ΥΠΕΞ και προβλήθηκε σε επανάληψη την Κυριακή 28/4. Είναι λογικό με τέτοια που βλέπει ο κόσμος να του ανάβουν τα λαμπάκια. Άλλωστε λεφτά πάντα υπήρχαν αλλά από τα μυστικά κονδύλια. Μια δουλίτσα που ήταν πολύ γνώστη και στον κύριο Γ.Παπανδρέου αλλά και σε άλλους ομολόγους του.
"Χθές είχε ένα ελληνικό ντοκυμαντέρ με τη ζωή ενός Αφγανού πρόσφυγα που γύρισε από την Ελλάδα για να δει ξανα τους δικούς του.
Παραγωγή 2008 και διαβάζω χρηματοδοτήθηκε από Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.Είχε και έχει τόσα πολλά χρήματα το ελληνικό κράτος για να γυρίζει ντοκυμαντέρ για θέματα που δεν αφορούν τον ελληνικό πολιτισμό (δεν έχω κάτι εναντίον των μεταναστών αλλά ας γυρίσουν πχ οι Αμερικανοί κάτι σχετικό (και όχι η ελληνική κρατική τηλεόραση) που έχουν τα οικονομικά μέσα και είναι εμμέσως υπέυθυνοι για αυτή την κατάσταση) και γιατί να τα πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος και μάλιστα παραμονή μεγάλης εβδομάδας?"
ΜΑΚΕΛΕΙΟ

12 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.