Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΣΕ ΜΠΕΝΙ : " ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ".


ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ "ΑΓΙΟΥ" ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΑΡΙΩΝ.
Για σωφροσύνη στο δημόσιο λόγο της μεγάλης πλειοψηφίας των Ιεραρχών, έκανε λόγο ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη συνάντηση του με τον Αρχιεπίσκοπο, μεγάλο μέρος της οποίας αφιερώθηκε σε θέματα ρατσισμού.
Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος μάλιστα διαβεβαίωσε προσωπικά τον κ. Βενιζέλο πως η Εκκλησία δεν έχει καμία αντίρρηση επί του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου το οποίο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θέλει να προωθηθεί άμεσα στη Βουλή.
 Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές,
ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει δώσει ήδη εντολή στον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας Γιάννη Μανιάτη να επικοινωνήσει με τον Υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη αλλά και με την ΔΗΜ.ΑΡ ώστε να υπάρξει συνεννόηση για την προώθηση του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.
Ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε στον κ. Βενιζέλο την ικανοποίηση του για την πορεία των εξελίξεων κάνοντας λόγο για ευκολότερη αξιοποίηση της εκκλησιαστικής ακίνητης περιουσίας, που πλέον δεν αντιμετωπίζεται μεροληπτικά έναντι της περιουσίας του Δημοσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.