Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Η ΠΙΠΙΛΗ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΚΙΕΣ" ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.


Δεν επιτρέπεται βουλευτής ψυχάκιας, φασίστας, λαϊκιστής ή βλάκας να κυκλοφορεί μέσα στο κτίριο της Δημοκρατίας με όπλα». 
Aυτα είπε η Πιπιλή...δεν μας είπε μόνο αν επιτρέπεται να κυκλοφορεί κανείς ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ μέσα στο κτίριο της "Δημοκρατίας". 
tanea.gr
Να απαγορεύεται η είσοδος βουλευτών που οπλοφορούν στο κτίριο του ελληνικού κοινοβουλίου ζήτησε την Κυριακή η Φωτεινή Πιπιλή, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει τις συνθήκες που επικρατούν πλέον στη Βουλή μετά και τα χωρίς προηγούμενο επεισόδια της Παρασκευής με τους χρυσαυγίτες στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 η βουλευτής της ΝΔ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δύο είναι οι εχθροί της δημοκρατίας και της ελευθερίας: Ο φασισμός και ο λαϊκισμός με τη βλακεία. Ο φασισμός δεν είναι ανίκητος, η βλακεία όμως είναι. Οταν δε,
υπάρχει συνδυασμός φασίστα, βλάκα, λαϊκιστή σε όλα τα κομματικά και πολιτικά επίπεδα τότε πρέπει να ανησυχούμε σοβαρά».

Η Φωτεινή Πιπιλή από τη συχνότητα του ΒΗΜΑ FM, όπως είπε, ζήτησε «δημόσια από τον πρόεδρο της Βουλής και τη διάσκεψη των προέδρων να απαγορευτεί η είσοδος οπλοφορούντων βουλευτών στη Βουλή. Δεν επιτρέπεται βουλευτής ψυχάκιας, φασίστας, λαϊκιστής ή βλάκας να κυκλοφορεί μέσα στο κτίριο της Δημοκρατίας με όπλα».