Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΘΕΕ ΜΟΥ; Βορίδης – Αλαβάνος – και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις κατά Χρυσής Αυγής.

 

Το βιβλίο του Χασαπόπουλου για τη Χρυσή Αυγή («Χρυσή Αυγή – η αλήθεια», εκδόσεις Λιβάνη), είναι στην ουσία του κουτσομπολίστικο, χωρίς πολιτική σημασία ή ουσία, ένα βιβλίο life style. Αυτό ίσως το διαβάσατε στο σχετικό editorial του Δημήτρη Ζαφειρόπουλου.
Φυσικό είναι στην παρουσίασή του στις 29 Μαΐου στην Παλαιά Βουλή (ώρα 7:00 μμ), να παρελάσει από το πάνελ όλη η αριστερά: Αλαβάνος, Παπαδημούλης, Βενιζέλος, Πανούσης, Κανέλλη. Όμως, η έκπληξη εδώ είναι η συμμετοχή στην εκδήλωση του νυν βουλευτή και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Μάκη Βορίδη!

Ο Μάκης Βορίδης, ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή από τον εθνικιστικό χώρο και συγκεκριμένα από την ΕΠΕΝ, της νεολαίας της οποίας διετέλεσε επικεφαλής. Επί μακρόν, ηγήθηκε του Ελληνικού Μετώπου, μια πολιτική ομάδα με λεπενικά χαρακτηριστικά. Ενσωματώθηκε στο ΛΑΟΣ, μπήκε στη Βουλή και αργότερα, πέρασε στη ΝΔ, από την οποία και υπουργοποιήθηκε.
Ο καθείς ας κρίνει. Στις 29 Μαΐου, ο Μάκης Βορίδης θα κάτσει δίπλα σε όλους αυτούς που τον λοιδόρησαν στο παρελθόν για το τσεκούρι, να μιλήσει για ένα βιβλίο, όπου οι αναφορές σε αυτόν είναι εκτενείς!