Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΕΞΩΣΗ ΣΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ - ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤ. ΕΝΟΙΚΙΑ.


ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΕΞΩΣΗ. 
ΜΑ ΚΑΛΑ...ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΑΠΟ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ;;  
Δικαστικοί επιμελητές στο ΠΑΣΟΚ για κατάσχεση και έξωση - Στο μισό εκατομμύριο τα χρέη από τα απλήρωτα ενοίκια
- Οι δύο δικαστικοί επιμελητές φυγαδεύτηκαν από το υπόγειο γκαράζ του ΠΑΣΟΚ για να μην γίνουν αντιληπτές
- Την εντολή για κατάσχεση και έξωση την έδωσε ο ιδιοκτήτης του κτιρίου στην Ιπποκράτους
- Το ΠΑΣΟΚ έδωσε έγγραφη υπόσχεση να πληρώσει τα ενοίκια μέχρι τις 25 Μαΐου (ΑΛΛΙΩΣ...ΔΡΟΜΟ)
- Αναστάτωση επικράτησε στα στελέχη του όταν είδαν τους δικαστικούς να συναντούν τον κ. Σαλαγιάννη

Τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του βιώνει το κόμμα του ΠΑΣΟΚ, καθώς πέρα από την κατακρήμνιση των ποσοστών του στις δημοσκοπήσεις και τα συνεχή εσωκομμαιτκά "μαχαιρώματα" ήρθε και το οικονομικό θέμα, να τους γονατίσει.

Μετά την άγρια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρώην "αφεντικό" της Ιπποκράτους, Γιώργο Παπανδρέου με αφορμή τα χρέη του κόμματος, σύμφωνα με πληροφορίες του paper.gr δικαστικοί επιμελητές χτύπησαν την πόρτα των γραφείων με την εντολή της κατάσχεσης και της έξωσης.

Η εντολή είχε δοθεί από τον ιδιοκτήτη του κτιρίου, καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πληρώσει για πολλούς μήνες τα ενοίκια για τη χρήση του χώρου.

Νωρίς το πρωί δύο δικαστικοί επιμελητές έφτασαν στα γραφεία της Ιπποκράτους και αμέσως επικράτησε πανικός στα στελέχη του κόμματος. Οι δύο δικαστικοί ανέβηκαν στον 5ο όροφο στο γραφείο του Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ, κ. Σαλαγιάννη και τον ενημέρωσαν πως πρόκειται να κάνουν κατάσχεση και έξωση!

Σύμφωνα με πληροφορίες τα απλήρωτα ενοίκια προς τον ιδιοκτήτη του κτιρίου από το ΠΑΣΟΚ φτάνουν κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ!

Οι δύο δικαστικοί επιμελητές δεν έλαβαν καμία δέσμευση της προκοπής, αλλά πήραν ένα χαρτί με την υπογραφή του κ. Σαλαγιάννη, όπου το ΠΑΣΟΚ αναφέρει πως εάν μέχρι τις 25 Μαΐου δεν έχουν πληρωθεί τα ενοίκια τότε το ΠΑΣΟΚ θα αποχωρήσει και θα επιστρέψει στα γραφεία του στη Χαριλάου Τρικούπη!

Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία των δικαστικών επιμελητών στο ΠΑΣΟΚ επικράτησε πανικός και αναστάτωση και μάλιστα, οι υπεύθυνοι του κόμματος για να μην δοθεί περαιτέρω δημοσιότητα το θέμα, κυριολεκτικά φυγάδευσαν τους δύο επιμελητές από το υπόγειο γκαράζ.
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.