Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ... "ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑ" ΕΙΠΕ.


ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ . ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ "ΜΕΙΩΘΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ".
Λίντσαραν τον Αλβανό δολοφόνο που σκότωσε ηλικιωμένο ζευγάρι!
Υπό δρακόντεια μέτρα μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων ο Αλβανός δράστης της διπλή δολοφονίας που σημειώθηκε σε οικισμό του χωριού Κτίσματα Πωγωνίου Ιωαννίνων
Στη θέα του Αλβανού δολοφόνου ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων τα παιδιά και οι συγγενείς των δύο θυμάτων ξέφυγαν από τον αστυνομικό κλοιό και επιτέθηκαν στον 30χρονο που ομολόγησε τις δολοφονίες .
Ο δράστης μετά την αποφυλάκιση του τον περασμένο Φεβρούαριο, επέστρεψε στην Αλβανία ενώ μόλις χθες πέρασε ξανα με τα πόδια τα σύνορα και ήρθε πάλι στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το pestanea στην ομολογία του εμφανίστηκε ατάραχος και κυνικός ενώ φαίνεται να είπε χαρακτηριστικά:
«Έτσι μου ήρθε και το έκανα. Χρειαζόμουν λεφτά».
Νωρίτερα ο άνδρας φέρεται να εισέβαλε οπλισμένος στο καφενείο-ταβέρνα του χωριού, απειλώντας τους 30 κατοίκους που βρίσκονταν εκεί, να του δώσουν χρήματα. Ο δράστης, μπήκε στο καφενείο, κρατώντας στα χέρια του δύο χειροβομβίδες. Άφησε τη μια πάνω σε τραπέζι και αρχικά αποπειράθηκε να αρπάξει δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ ακολούθως αφαίρεσε την τσάντα 57χρονης γυναίκας και βγήκε από το καφενείο.
Ο ιδιοκτήτης του καφενείου και τρεις άνδρες τον καταδίωξαν, εκείνος όμως απασφάλισε τη χειροβομβίδα, την πέταξε στο οδόστρωμα, έσκασε ο πυροκροτητής, ωστόσο η χειροβομβίδα δεν εξερράγη και ο ληστής χάθηκε στο σκοτάδι, αφήνοντας πίσω του την τσάντα που είχε αρπάξει, αφού κράτησε το πορτοφόλι.
Στη συνέχεια ο δράστης φαίνεται να εισέβαλε στο σπίτι μιας 63χρονης, την απείλησε, της πήρε όσα χρήματα είχε και της ζήτησε μια παραμάνα για να ασφαλίσει τη δεύτερη χειροβομβίδα που κρατούσε καθώς είχε αφαιρέσει την περόνη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.