Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΟΙ ΚΛΑΣΙΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΤΕΣ...ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ. ΤΟΝ "ΣΤΟΛΙΣΕ" ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Ο ΧΡ.ΠΑΠΠΑΣ


ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ...ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ  ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ  ,ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ.
Ο κ. Τατσόπουλος, ζήτησε από τους βουλευτές να μην ψηφίσουν υπερ της άρσης της βουλευτικής του ασυλίας εξηγώντας ότι πρόκειται για «ποινικοποίηση του πολιτικού λόγου». Επιπρόσθετα, χρησιμοποιώντας την γνωστή καραμέλα περί ναζιστών ,θύμισε ότι ένας άλλος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης είχε απαγγείλει απόσπασμα από τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» το οποίο όπως είπε «ήταν το αγαπημένο ανάγνωσμα του Χίτλερ και αυτό που χρησιμοποιήθηκε για τις διώξεις των Εβραίων».
Από την άλλη πλευρά ο κ. Παππάς πρόσθεσε πως «παραδεχόμαστε ότι είμαστε προστάτες της εθνικής μνήμης και της εθνικής συνείδησης». Επέκρινε μάλιστα την στάση του κ. Τατσόπουλου να μην ζητήσει την άρση της ασυλίας του λέγοντας πως «απέδειξε τι σημαίνει αριστερά, η αριστερά των γκαί παρέιντ, η αριστερά που της λείπει ο ανδρισμός».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μήνυσε τον κ. Τατσόπουλο γιατί μετά τα επεισόδια που εκδηλώθηκαν έξω από το θέατρο «Χυτήριο» τους αποκάλεσε «νταβατζήδες».
ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 Χρυσή Αυγή : Πίσω από τη βουλευτική ασυλία κρύφτηκε ο Τατσόπουλος - Τον κάλυψαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Η πλειοψηφία της βουλής κάλυψε σήμερα τον υβριστή ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Συριζαίοι, νεοδημοκράτες και πασόκοι ψήφισαν από κοινού υπέρ του Τατσούπουλου και τον έκρυψαν πίσω από την άθλια και βρώμικη προβιά της βουλευτικής ασυλίας. Φυσικά και ο ίδιος δεν ζήτησε την άρση της ασυλίας του, όπως κάνουν σε μόνιμη βάση τους τελευταίους μήνες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Αυτοί είναι οι Συριζαίοι, εξίσου βολεμένοι από τα άθλια προνόμια που χαρίζει το πολιτικό σύστημα στους υπαλλήλους του (παχυλοί μισθοί, ασυλίες κλπ). Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς είχε μηνύσει τον Τατσόπουλο για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς είχε αποκαλέσει τα μέλη της κοινοβουλευτικής μας ομάδας "νταβατζήδες". Αν η υπόθεση έφτανε στη Δικαιοσύνη, η καταδίκη του ήταν βέβαιη. Το πρόβλημα αυτό το έλυσαν χέρι-χέρι με την ψήφο τους Συριζαίοι και νεοδημοκράτες. Την ίδια ώρα είχαμε για μία ακόμη φορά άρση της ασυλίας βουλευτή της Χρυσής Αυγής (του βουλευτή Παναγιώταρου) για μήνυση που του είχε υποβάλει γνωστός υβριστής του Κινήματός μας. Ολόκληρο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα (δεξιοί και αριστεροί, συμπολίτευση και αντιπολίτευση) κρύβονται πίσω από τα νομικά και θεσμικά εκτρώματα της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Αντίθετα, οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής, σύρονται σε δίκες, διασύρονται από τα ΜΜΕ, έχουν όμως την τιμή να φτύνουν πάνω στα κακώς κείμενα της ανθελληνικής τους εξουσίας. Όταν η Χρυσή Αυγή διοικήσει αυτή την ένδοξη χώρα, τα άθλια προνόμια του πολιτικού συστήματος, οι ασυλίες και οι υψηλές απολαβές βουλευτών, η ατιμωρησία των υβριστών μας και των διεφθαρμένων πολιτικών, θα λάβουν οριστικό τέλος.
 Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.