Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΜΦΥΛΙΟ. ΑΝΑΡΧΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣEI ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ.(ΒΙΝΤΕΟ)


ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ TΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο Κος ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ KAI O Κος ΔΕΝΔΙΑΣ;; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ;; ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;;
AYTOΣ EINAI ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ...ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ :





Σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου, ημέρα πένθους, τιμής και μνήμης για τα αδέρφια μας, θύματα τους Ποντιακού Ελληνισμού από τις ορδές των τούρκων, κλιμάκιο Συναγωνιστών συμμετείχε στην λιτή τελετή που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου στην πλατεία του Αγ. Κων/νου. Ο Συναγωνιστής Κ. Μπαρμπαρούσης κατέθεσε στέφανο Τιμής, παρ΄ όλη την προβοκάτσια που μερικά ορφανά του Στάλιν θέλησαν να στήσουν.
Καταγγέλουμε την ανθελληνική προσπάθεια του δημάρχου, Μοσχολιού να απαγορεύσει (!) την κατάθεση από Έλληνες που θέλησαν να τιμήσουν τους προγόνους τους. Από την άλλη, είχαμε κάποιες θλιβερές φιγούρες απάτριδων να φωνάζουν "ΕΑΜ - ΕΛΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ" σε μια εκδήλωση για τους Ποντίους αδελφούς μας, αναπολώντας ίσως τα εγκλήματα που έκαναν στο παρελθόν!
Δεν γνωρίζουν άραγε ότι τα όπλα με τα οποία σκότωσαν τους Ποντίους οι Τούρκοι, τους τα είχαν δώσει οι μπολσεβίκοι της σοβιετικής Ρωσίας; Οι μόνοι παρείσακτοι στο χώρο ήταν τα ιδεολογικά εγγόνια των προδοτών Κομμουνιστών, και καλά θα κάνουν να μη συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που έχουν να κάνουν με το Έθνος των Ελλήνων, γιατί οι ίδιοι είναι απάτριδες διεθνιστές!

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Μπαρμπαρούσης δήλωσε για το επεισόδιο στο onairnews: "Ως κοινοβουλευτικό κόμμα είχαμε υποχρέωση να καταθέσουμε στεφάνι στην μνήμη των προγόνων μας. Ο Δήμαρχος Αγρινίου με ενημέρωσε ότι τα πολιτικά κόμματα δεν θα καταθέσουν στεφάνι και εμείς αποφασίσαμε να το καταθέσουμε όταν η τελετή τελείωσε.
Στην διάρκεια της τελετής όλα τα μέλη της Χρυσής Αυγής έψαλλαν τον Εθνικό ύμνο αντίθετα με τους υπόλοιπους. Στο τέλος της τελετής προχώρησα να καταθέσω το στεφάνι και τότε κάποιος μπήκε μπροστά να με εμποδίσει .Δυστυχώς για αυτόν και κάποιους άλλους τα μέλη της Χρυσής Αυγής αντέδρασαν και τελικά κατέθεσα το στεφάνι. Αυτό που τους ρώταγα ήταν να μου πουν αν είναι με την άποψη της Ρεπούσης για τον συνωστισμό της Σμύρνης όπως λέει η ίδια, αλλά κανείς δεν απαντούσε! Εμείς είμαστε νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα και κανείς δεν θα μας σταματήσει να καταθέτουμε στεφάνι στους προγόνους μας. "