Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΕΔΩ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ:"ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΑΕΚ". ΟΛΑ ΣΤΡΑΒΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ Mr ALEXIS ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ.




Ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει την θέση της ενόψει των εκλογών της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ εξέδωσε η ORIGINAL 21. Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών της Ένωσης τόνισε πως τάσσεται στο πλευρό του ψηφοδελτίου του Κοτσάτου-Αλεξίου και του Δημήτρη Μελισσανίδη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ORIGINAL: 

«Οι μέρες που έρχονται είναι εξαιρετικά κρίσιμες για την ιστορία του συλλόγου μας και η 9η Ιουνίου ,ημέρα εκλογών της ΜΑΝΑΣ ΑΕΚ ,αποτελεί ορόσημο. Για το λόγο αυτό θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε απόλυτα τη θέση μας : 

Η ORIGINAL 21 ΨΗΦΙΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΟΤΣΑΤΟΥ- ΑΛΕΞΙΟΥ ,Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΗ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.&- 

Οποιαδήποτε άλλη διασπαστική κίνηση ,είτε προέρχεται από πολιτικούς χώρους (βλ. τους "ιδιαιτέρως οικολογικά ευαισθητοποιημένους " εκπροσώπους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. που μέχρι τώρα είχαν θέση στο Δ.Σ. της Α.Ε.Κ.) ή από μεμονωμένα άτομα (βλ.,διάφορους τύπους, γνωστούς για το αποτυχημένο παρελθόν τους στα κοινά της Α.Ε.Κ.), δε θα μας βρει απλώς απέναντι αλλά ευθέως εναντίον της. Αν κάποιοι νομίζουν ότι η παρέμβαση μας στο Δ.Σ. της προηγούμενης Δευτέρας ήταν "προπηλακισμός" μάλλον δε θέλουν να δουν πως πραγματικά "προπηλακίζει" η ORIGINAL...Θέλουμε τέλος να πούμε και σ' αυτούς και σε όσους άλλους ψάχνουν να βρουν πολιτικά κίνητρα στις κινήσεις μας ότι όσο και να ψάξουν στην ORIGINAL δε θα βρουν ούτε "φασίστες " ούτε "αναρχικούς" αλλά θα βρουν μόνο ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΟΠΑΔΟΥΣ. 

R21 
MONO A.E.K.».