Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΠΟΥΤΙΝ : Οι Μειονότητες Δεν Μπορούν Να Έχουν Ειδικά Προνόμια!


TA ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ;; ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
Ομιλία που θα θέλαμε να προερχόταν από Έλληνα πολιτικό ηγέτη αλλά δεν… Μακάρι να αφαιρούσαμε όπου Ρωσία και να το αντικαθιστούσαμε με Ελλάδα… Απόσπασμα ομιλίας του Ρώσου Προέδρου Πούτιν στο ρωσικό Κοινοβούλιο (Δούμα) 
‘Στην Ρωσία ζουν Ρώσοι. Οποιαδήποτε μειονότητα από οπουδήποτε, αν θέλει να ζει στην Ρωσία, να τρώει στην Ρωσία, θα πρέπει να μιλάει ρωσικό και πρέπει να σέβεται τους ρωσικούς νόμους. Αν επιθυμούν το νόμο της Σαρίας, τους συμβουλεύουμε να πάνε σε εκείνα τα μέρη που είναι νόμος του κράτους τους. Η Ρωσία δεν χρειάζεται μειονότητες. Οι μειονότητες χρειάζονται την Ρωσία! Δεν θα τους χορηγήσουμε ειδικά προνόμια ή να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τους νόμους μας έτσι ώστε να ταιριάζουν στις επιθυμίες τους, ανεξάρτητα πόσο δυνατά θα φωνάζουν περί διακρίσεων. Εμείς μαθαίνουμε καλύτερα από τις αυτοκτονίες στην Αμερική, την Αγγλία, την Ολλανδία και τη Γαλλία, αν πρόκειται να επιζήσουμε ως ένα έθνος. 
Τα Ρωσικά έθιμα και παραδόσεις δεν είναι συμβατά με την έλλειψη της κουλτούρας ή του πρωτόγονου τρόπου ζωής των περισσοτέρων μειονοτήτων. Όταν αυτό το αξιότιμο Νομοθετικό Σώμα σκεφτεί να δημιουργήσει νέους νόμους (να νομοθετήσει), θα πρέπει έχει υπόψη του το εθνικό συμφέρον πρώτα, παρατηρώντας (σημειώνοντας) ότι οι μειονότητες δεν είναι Ρώσοι”. 

Οι πολιτικοί στο Κοινοβούλιο επευφήμησαν όρθιοι τον Πούτιν για πέντε λεπτά! Σ.Σ. Έτσι ομιλούν οι ηγέτες. Οι αληθινοί πατριώτες.

Πηγή:
http://www.MadatoForos.com