Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο "ΝΤΑΗΣ" ΤΗΣ Ν.Δ ΠΟΥ ΘΑ Γ@Μ@ΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.



ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ.
Απο iefimerida
Tρελό σκηνικό στη Βουλή: Ελα να μας τα πεις έξω, ρε, φώναζε η Χρυσή Αυγή - Αν έρθω έξω θα σας γ@μ@σ@ όλους, απάντησαν από τη ΝΔ
Η συζήτηση της άρσης ασυλίας της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου για το περιστατικό με το χαστούκι στον ΑΝΤ1 προκάλεσε σφοδρό επεισόδιο μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και βουλευτών της ΝΔ.

Την ώρα που ο Ηλίας Κασιδιάρης αντιπαρετίθετο με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη για το αν θα μιλήσει, βουλευτές άρχισαν να φωνάζουν από τα υπόλοιπα έδρανα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να καθίσει κάτω.

Οι βουλευτες της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από την αίθουσα αλλα την ώρα της αποχώρησης ο βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος φώναξε κάτι υβριστικό.


Κανά δυο Χρυσαυγίτες κινήθηκαν προς το μέρος του φωνάζοντάς του «έλα να μας τα πεις έξω ρε». Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος σηκώθηκε από το έδρανό του και απάντησε «αν έρθω έξω θα σας γ@μ@σ@ όλους».

Ο Νεοδημοκράτης βουλευτής μάλιστα κινήθηκε και αυτός προς τα έδρανα της Χρυσής Αυγής, με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Καλαντζή να είναι αυτός που τον συγκράτησε και αποφεύχθησαν τα χειρότερα.