Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ - ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ".


Η τελευταία φρικιαστική δολοφονία του ζεύγους στο Αλιβέρι από τον Πακιστανό  έρχεται να μεγαλώσει των κατάλογο των δολοφονημένων από Λαθρομετανάστες. Ηθικοί αυτουργοί των δολοφονιών αυτών είναι οι εκάστοτε κυβερνήσεις ειδικά οι τελευταίες του Γ. Παπανδρέου και του Α. Σαμαρά 
Αυτές άφησαν παράνομα τις ορδές των λαθρομεταναστών να μπουν στην Ελλάδα ,αυτές άφησαν και πάλι παράνομα τους λαθρομετανάστες να "κόβουν βόλτες" ελευθέρα στην Ελλάδα και δεν τους απέλασαν ως όφειλαν. 
Η παρανομία τους αυτή κοστίζει σε ανθρωπινές ζωές ,σε κακοποιήσεις ,σε ληστείες ,σε βιασμούς..κ.α.
Αντί να απελάσουν άμεσα όλους τους λαθρομετανάστες θέλουν να μας φέρουν αντιρατσιστικούς νόμους και από πάνω για να τους προστατέψουν, να προστατέψουν δηλαδή τους παράνομους.
Το "Ελληνικό κράτος" οφείλει άμεσα να αποζημιώσει τις οικογένειες των θυμάτων από λαθρομετανάστες είτε των δολοφονημένων είτε των κακοποιημένων.
Ο λογος ;
Eάν είχε εφαρμόσει τον νομό και είχε απελάσει ,η έστω κλείσει τους λαθρομετανάστες σε στρατόπεδα έως ότου τους απελάσει ,τα δολοφονημένα θύματα σήμερα θα ήταν στην ζωή!!!
Αν δεν το κάνει αυτό οι οικογένειες των θυμάτων πρέπει να κινηθούν νομικά ώστε να διεκδικήσουν αποζημιώσεις από το "Ελληνικό κράτος".

Διαδώστε το.

Αμφίμαχος Γιαννόπουλος