Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΟΜΙΛΙΑ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)


Μεγαλειώδης ήταν πάλι, ακόμα μία εκδήλωση της Χρυσής Αυγής, η πανηγυρική πολιτική εκδήλωση για τον ένα χρόνο από την μεγάλη εκλογική νίκη στις Εθνικές εκλογές. Το μήνυμα που έστειλαν οι χιλιάδες απροσκύνητοι Εθνικιστές ήταν σαφές προς πάσα κατεύθυνση: Είμαστε εδώ να συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα μέχρι την τελική νίκη: Τολμήστε να κάνετε εκλογές!
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επανέλαβε αρχικά το σύνθημα της Νίκης: "Ήλθον, είδα, ενίκησα"! Αναφερόμενος στην δύναμη της Πίστης των Χρυσαυγιτών, τόνισε πως ο Αγώνας θα συνεχιστεί μέχρι τέλους. Μια μεγάλη νίκη κόντρα στην φίμωση και λασπολογία.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που δεν φοβάται τις εκλογές, εν αντιθέσει με όλα τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" που καταρρέουν. Στόχος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι να καταστρέψει το σαθρό σύστημα της κλεψιάς και της διαφθοράς. Δεν συμβιβαζόμαστε, δεν συνεργαζόμαστε με κανέναν, θα συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα μέχρι την τελική Νίκη!
Το μήνυμα που έστειλαν οι χιλιάδες απροσκύνητοι Εθνικιστές ήταν σαφές προς πάσα κατεύθυνση: Είμαστε εδώ να συνεχίσουμε απροσκύνητοι τον Αγώνα μέχρι την τελική νίκη: Τολμήστε να κάνετε εκλογές!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ:


http://www.youtube.com/watch?v=1lGwFRRmetA


Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Τολμήστε να κάνετε εκλογές!