Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΝΕΛΛΗ Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ. ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ!!! ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ! ''ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ!!''
Έντονη αντιπαράθεση είχαν ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Ηλίας Κασιδιάρης κατά την σημερινή συνεδρίαση της Βουλής για την άρση της ασυλίας της Λιάννας Κανέλλη, της Ρένας Δούρου, καθώς και βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Η ένταση δημιουργήθηκε όταν ο Ηλίας Κασιδιάρης ζήτησε επίμονα τον λόγο από τον πρόεδρο της Βουλής μετά την ομιλία της Λιάννας Κανέλλη. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν του τον έδωσε με συνέπεια την έκρηξη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Μεϊμαράκης: Δεν υπάρχει προσωπικό. Καθίστε κάτω κύριε Κασιδιάρη

Κασιδιάρης: Δεν είστε πρόεδρος του ελληνικού κοινοβουλίου είστε κομματικός πρόεδρος


Μεϊμαράκης: Κύριε Κασιδιάρη δεν έχετε το λόγο. Μπορούσατε να ζητήσετε το λόγο πριν. Δεν κάνω διάλογο, σας λέω τι λέει ο κανονισμός.

Κασιδιάρης: Εξύβρισε το κόμμα μου.

Μεϊμαράκης: Επ αυτού μπορεί να μιλήσει ο κοινοβουλευτικός σας εκπρόσωπος.

Παππάς: Τον χρήζω

Μεϊμαράκης: Δεν γίνεται αυτό κύριε Παππά. Σας παρακαλώ πολύ. Κύριε Κασιδιάρη μη με οδηγήσετε να προχωρήσω σε επίπληξη.

Κασιδιάρης: Δεν ντρέπεστε. Ντρέπομαι για εσάς….Δεν έχουμε καμία θέση εδώ μέσα σε αυτό το αίσχος σε αυτή την ξευτίλα. Θα καταθέσω εις βάρος σας πρόταση μομφής.

Μεϊμαράκης: Όλοι σήμερα καταθέτετε προτάσεις μομφής, αλλά κανείς δεν έχει καταθέσει. Καταθέστε επιτέλους για να έχουμε ένα χαρτί με μια πρόταση μομφής.


stoxos.gr