Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.



TO EXOYME ΞΑΝΑΠΕΙ...ΤΟ "ΒΡΑΒΕΙΟ" ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΑΝΑΞΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ. ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ,ΛΗΣΤΕΙΕΣ ,ΒΙΑΣΜΟΥΣ ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ Κ.Τ.Λ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤH MOYΡΗ ΕΙΝΑΙ...
iefimerida.gr :Συνελήφθη ύποπτος για τη μαφιόζικη εκτέλεση δύο ανδρών στην Πάτρα
Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένας Αλβανός υπήκοος, που φέρεται να έχει εμπλοκή στη μαφιόζικη εκτέλεση δύο ανδρών που είχε γίνει έξω από κλαμπ της Πάτρας στον Απρίλιο. Ο συγκεκριμένος κατηγορείται για σωρεία ληστειών και εντοπίστηκε στο Χαλάνδρι.

Ο Αλβανός ήταν σε καφετέρια μαζί με έναν Ελληνα, που επίσης φέρεται πως έχει σχέση με το περιστατικό στην Πάτρα και για τον οποίο επίσης εκκρεμούσε ένταλμα για ληστείες. Ο δεύτερος όμως κατάφερε να διαφύγει.

Ο άνδρας που έχει στα χέρια της η αστυνομία κατηγορείται για τουλάχιστον δέκα ληστείες στην Αττική, τη Ναύπακτο και τη Ρόδο. Στην τελευταία υπόθεση μάλιστα οι άνδρες είχαν ανοίξει πυρ κατά αστυνομικών.
Το πρόσωπό του όμως, όπως και του Ελληνα που διέφυγε, είχε καταγραφεί από τις κάμερες τραπεζών.

Στο «χτύπημα» έξω από το κλαμπ της Πάτρας, για το οποίο είναι ύποπτοι, είχαν χάσει τη ζωή τους δύο άνθρωποι. Τα ξημερώματα μία μοτοσυκλέτα είχε σταματήσει έξω από το νυχτερινό μαγαζί και ο συνεπιβάτης πυροβόλησε προς τα τρία άτομα που στέκονταν στο σημείο.

Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ένας 35χρονος, ένας 32χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο, ενώ ο τρίτος πρόλαβε να κρυφτεί.