Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΕΛΕΟΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ: ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ… ΠΑΤΡΙΔΑ!




Δριμεία επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής (και… εξ απαλών ονύχων στον ΣΥΡΙΖΑ, για να τηρήσει τα προσχήματα, μιας και στο μέλλον θα συγκυβερνήσουν…), εξαπέλυσε κατά την διάρκεια της ομιλίας-παραληρήματός του στο συνέδριο διάλυσης της ΝΔ ο καταρρέων (φον) Αντωνάκης, παπαγαλίζοντας τη γνωστή θεωρία των «δύο άκρων»:

«Και οι νεοναζί, από την πλευρά τους, επικαλούνται τις ακρότητες των άλλων, για να διαπράξουν κι εκείνοι τα ίδια και χειρότερα! Επικαλούνται οι Νεοναζί την «Πατρίδα» και θαυμάζουν τους χειρότερους τυράννους που γνώρισε ποτέ αυτή η Πατρίδα! Η Ελλάδα που κάποτε πολέμησε όρθια και μόνη το Ναζισμό, διασύρεται σήμερα από θαυμαστές των Νεοναζί! Ιδεολογία τους είναι το απροκάλυπτο μίσος, το λαθρεμπόριο του πατριωτισμού! Μίσος για κάθε τι μεγάλο και σπουδαίο γέννησε ποτέ η Ελλάδα. Μίσος για την Παράδοση, την Οικουμενικότητα τη Δημοκρατία, τον Ανθρωπισμό, την Ισορροπία, το Μέτρο, τον Ιδεαλισμό. Εκπροσωπούν το μίσος και κηρύσσουν το Μίσος.

Και τα δύο, λοιπόν, άκρα, εύχονται και προσεύχονται και κάνουν ό,τι μπορούν, ώστε η Ελλάδα να αποτύχει, να βγει από την Ευρώπη, να χάσουμε το στοίχημα.

Εδώ πέρα απόψε τους το λέμε ξεκάθαρα.  Δεν θα τους το επιτρέψουμε! Δεν θα τους αφήσουμε εμείς, η παράταξη της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δεν θα τους αφήσουμε εμείς, εμείς που χτίζουμε τη Νέα Ελλάδα, σε μιαν Ευρώπη που κι εκείνη τόσο πολύ αλλάζει.  Εμείς που αγωνιστήκαμε για να στεριώσει η Δημοκρατία, δεν θα αφήσουμε τους εχθρούς της να την ποδοπατήσουν. Εμείς που σχεδιάζουμε την Νέα Ελλάδα του Αύριο, δεν θα αφήσουμε τους ακραίους, που ζουν με τους εφιάλτες του χθες, να μας κρατήσουν κολλημένους στο Χθες.».

Και βέβαια, είναι τεράστια υποκρισία και χρειάζεται απύθμενο θράσος, να μιλάει για «πατρίδα» και «λαθρεμπόρους του πατριωτισμού», ένας κατοχικός πρωθυπουργός που έχει ξεπουλήσει τα πάντα στους διεθνείς τοκογλύφους και που ούτε για… κατούρημα –που λέει ο λόγος- δε μπορεί να πάει, αν δεν πάρει την άδεια της Μέρκελ!