Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

TETOIA ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ


Με αφορμή το διαφαινόμενο κλείσιμο της ΕΡΤ θα θέλαμε να κάνουμε ένα μικρό σχόλιο
Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο άνθρωποι να μένουν στον δρόμο χωρίς δουλειά είτε στον ιδιωτικό είτε στον δημόσιο τομέα(Βέβαια για τον ιδιωτικό τομέα δεν είδαμε τόσο πάθος από τα ΜΜΕ και την κρατική τηλεόραση)
Η ΕΡΤ δημιουργήθηκε με σκοπό να ενημερώνει αντικειμενικά τον Ελληνικό λαό.
Δυστυχώς αυτό τα τις τελευταίες δεκαετίες δεν γινόταν με αντικειμενικά κριτήρια Κάθε κυβέρνηση που ανέβαινε στην εξουσία χρησιμοποιούσε την ΕΡΤ για προσωπικά της οφέλη και για οφέλη τρίτων .
Αυτό ισχύει και για τα δυο προδοτικά κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
Τα προγράμματα της ΕΡΤ άρχισαν να προωθούν σιγά σιγά τον αφελληνισμό και την παγκοσμιοποίηση. Η αποδόμηση της Ελληνικής ιστορίας μέσω της ΕΡΤ προχωρούσε σταθερα.Τα ιστορικά ντοκιμαντέρ σιγά σιγά λιγόστευαν και την θέση τους έπαιρναν ντοκιμαντέρ που αμφίβολου ποιότητας και ανθελληνικής προπαγάνδας. Στο ίδιο κύμα και οι ενημερωτικές,
και όχι μονό , εκπομπές έκτος από ελάχιστες εξαιρέσεις οι οποίες και αυτές σιγά σιγά τις σταματούσαν με διάφορες δικαιολογίες.(χαρακτηριστική περίπτωση η πολύ καλή εκπομπή της ΕΤ3 "Κυριακή στο χωριό" η οποία πρόβαλλε τα ήθη και τα έθιμα από διάφορες περιοχές της Ελλάδος).
Η αριστερή θολοκουλτούρα είχε εισβάλλει για τα καλά στην ΕΡΤ και έπαιζε καλά τον ανθελληνικό της ρόλο. 
Συν όλα αυτά ο Ελληνικός λαός ήταν υποχρεωμένος να πληρώνει υπέρογκα ποσά στο ΧΑΡΑΤΣΙ της ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ. Ποσά που κατέληγαν σε ανούσια προγράμματα και σε παχυλούς μισθούς δημοσιογράφων που όταν άρχισαν να βγαίνουν στην φορά λόγω μνημονίου και άρχισαν οι περικοπές την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια στα ιδιωτικά ΜΜΕ για να συνεχίσουν εκεί το ανθελληνικό τους έργο.
Σίγουρα μέσα σε λίγες γραμμές δεν μπορεί κανείς να περιγράψει τα "κατορθώματα" της κρατικής τηλεόρασης και σίγουρα υπήρξαν και καλές στιγμές αλλά δυστυχώς αυτές ήταν ελάχιστες.

Υ/Γ :Είμαστε σίγουροι ότι και το νέο κανάλι που θα ετοιμάσει η κατοχική κυβέρνηση του Σαμαρά θα συνεχίσει το ανθελληνικό έργο της ΕΡΤ γιατί πολύ άπλα αυτή είναι η εντολή των τοκογλύφων της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξης πραγμάτων.

ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ