Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Καμινης :"Να λιώσουμε το κεφάλι του φιδιού" .Βουλδής Χ.Α :"Aμα παει στο 6ο διαμερισμα να έχει ένα μηχανάκι πιο χαμηλό για να μπορεί να ανεβαίνει πιο εύκολα!"


Η Ελληνική Αυγή απαντά στο νέο προκλητικό παραλήρημα του λαθροδήμαρχου Καμίνη - ΒΙΝΤΕΟ
Οι προκλητικές δηλώσεις του δημάρχου των λαθρομεταναστών δεν έχουν τελειωμό. Μετά την παράνομη προσπάθεια που έκανε για να απαγορεύσει την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής συνέχισε την σόου της αυτοπροβολής του. Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου επιτέθηκε φραστικά κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος με ύβρεις, απειλές και εκφράσεις που εάν τις εκστόμιζε κάποιος άλλος, πόσω μάλλον ένας Χρυσαυγίτης θα είχε επέμβει αυτεπάγγελτα εισαγγελέας για το αδίκημα της προτροπής σε βία. Βέβαια, όπως βλέπουμε τον Καμίνη δεν τον αγγίζει κανένας, έχει την κάλυψη του υπουργού Προ-Πο Δένδια ο οποίος όχι μόνο του έχει δώσει ασυλία για τις παράνομες απαγορεύσεις του κατά της Χρυσής Αυγής αλλά του προσφέρει και τα ΜΑΤ με σκοπό την καταστολή της νόμιμης πολιτικής δραστηριότητας των Ελλήνων Εθνικιστών.

Συγκεκριμένα, αφού εκθείασε τις «δημοκρατικές» πρωτοβουλίες που πήρε για την παρεμπόδιση της πολιτικής ομιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και της διανομής τροφίμων, έκανε λόγο για τσάκισμα και λιώσιμο κεφαλιών -εννοώντας τους Εθνικιστές- κατηγορώντας τα ΜΜΕ ότι δίνουν βήμα(!) στην Χρυσή Αυγή. Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι υπάρχει πόλεμος και κάλεσε τον κόσμο να διαλέξει στρατόπεδο ή με τους «δημοκρατικούς» πολίτες ή με την Χρυσής Αυγή. Ο Καμίνης έχει κάνει το μεγάλο άνοιγμα σε όλα τα κόμματα του κατεστημένου και προσπαθεί να πάρει το χρίσμα για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές συσπειρώνοντας όλα τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου ΝΔ - ΠΑΣΟΚ -Σύριζα κτλ ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Ο Συναγωνιστής Γιάννης Βουλδής, δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ελληνική Αυγή για την Αθήνα" απάντησε απαξιωτικά στο παραλήρημα του λαθρολάγνου Καμίνη, το οποίο ήταν για τα πανηγύρια και δεν άρμοζε για τον χώρο της συνεδρίασης καταγγέλλοντας την άνανδρη επίθεση  των προστατευόμενων παρακρατικών αναρχοαριστεριστών ενάντια σε συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Μια επίθεση που δεν καταδικάστηκε από κανένα «δημοκρατικό» κόμμα. Βέβαια προς το τέλος της ομιλίας του «ευχαρίστησε» τον Καμίνη γιατί με όλα αυτά τα «δημοκρατικά» μέτρα που πήρε την ημέρα της γιορτής της Δημοκρατίας έδειξε στον Ελληνικό λαό για ακόμη μια φορά ότι τα καθεστωτικά κόμματα όπως και ο ίδιος δεν ενδιαφέρονται για τους Έλληνες. Μάλιστα ο Συναγωνιστής τον προέτρεψε να πάει στο έκτο δημοτικό διαμέρισμα της Αθήνας στο μέρος όπου έγινε η απαγόρευση των συναθροίσεων δίνοντάς του παράλληλα μια συμβουλή… να έχει ένα μηχανάκι πιο χαμηλό για να μπορεί να ανεβαίνει πιο εύκολα!
www.xryshaygh.com