Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΖΑΡΟΥΛΙΑ : "BΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ Η ΠΡΕΖΟΥ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ"(ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΓΡΙΟ ΞΕΡΒΑΚΩΜΑ ΤΟΥ "ΝΟΜΟΤΑΓΗ" ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΤΑ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΖΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΩΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ.
Επίθεση εναντίον του Γιάννη Δραγασάκη που κανει κηρυγματα παρανομιας στη Βουλη ενω η κορη του εχει κατηγορηθει για πολυ χειροτερα εξαπέλυσε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια.
Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, η κα Ζαρούλια -βασιζόμενη σε δημοσίευμα εφημερίδας (το εχουμε γραψει απο τον Οκτωβριο του 2007 σε μια απο τις πρωτες αναρτησεις μας)- υπενθυμισε οτι η κόρη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της Βουλής εχει συλληφθει για εμπόριο όπλων και ναρκωτικών (!).
Το όλο θέμα ξεκίνησε με αφορμή το σημερινό συσσίτιο που είχε προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή αλλά είναι πλέον άγνωστο εάν θα πραγματοποιηθεί μετά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων από την αστυνομία.
«Στον δήμο αθηναίων στην πλατεία Αττικής, 500 παράνομοι πλανόδιοι πουλάνε τα πάντα όμως ο δήμος και η ΓΑΔΑ παραμένουν αδιάφοροι. Γι’ αυτούς τους παράνομους η ΓΑΔΑ δεν έβγαλε ποτέ καμία απαγόρευση και η απόφαση είναι ρατσιστική μόνο για τους Έλληνες. Ελάτε να μας συλλάβετε κ. Δένδια, μαζί με εμάς και τους Έλληνες» τόνισε η σύζυγος του κ. Μιχαλολιάκου.

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στον κ. Δραγασάκη:
«Στον κομμουνιστή Δραγασάκη που μας διάβασε το άρθρο 2, να μας πει αν βγήκε η κόρη του από την “μπουζού”. Η “πρεζού” που είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών και εμπόριο όπλων. Μας είπε παράνομους, χθες μας είπε για πράξεις και γραπτά που παραβιάζουν το Σύνταγμα. Να ανατρέξει στην ανακοίνωσή του, δεν έχουμε προσωπικά με τον Δραγασάκη αλλά μη μας πουλάει και πνεύμα από πάνω»!

Οι βαριές κουβέντες της κας Ζαρούλια προκάλεσαν έκπληξη στη Βουλη οπου τα παντα θαβονται και την αντίδραση του προεδρεύοντα αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος΄δεν πίστευε στα αυτιά του: «Τι; Τι είπατε;».

Η κα Ζαρούλια επέμεινε στην τοποθέτηση της, για να ακολουθήσει νέα έντονη αντίδραση του κ. Καλαντζή, ο οποίος -όπως οι περισσότεροι που βρίσκονταν στην αίθουσα- θεώρησαν ανήθικη την επίθεση στην οικογένεια του κ. Δραγασάκη.

«Αφήστε την κόρη του. Αναφερθείτε στον κ. Δραγασάκη όσο θέλετε αλλά όχι στην κόρη του. Μα είναι δυνατόν να αναφέρεστε σε ένα παιδί; Σας παρακαλώ πολύ. Να διαγραφούν από τα πρακτικά» είπε ο κ. Καλαντζής…





Να θυμισουμε πως εχει η ιστορια:


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Θέμα» η κόρη του Δραγασάκη, Βουλευτή του Συνασπισμού, είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα όπλων και ναρκωτικών και βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό!!Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για αγορά, κατοχή και πώληση ναρκωτικών ουσιών κατ’ εξακολούθηση, κατοχή όπλων με σκοπό τη διάθεσή τους σε τρίτους με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».

Η πλάκα είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι «ο Δραγασάκης το 1989 σαν νέος βουλευτής έκανε και σειρά ομιλιών για την καταπολέμηση των ναρκωτικών». Έδινε και συμβουλές δηλαδή…

Στην κατάθεσή της η κόρη Δραγασάκη λέει:«χρειάζομαι καθημερινά 2 γραμμάρια κοκαΐνη και μισό γραμμάριο ηρωίνης. Δεν δουλεύω, γυρνάω από δω κι από κει…μένω από δω κι από κει…Είχα πάρει από τον μπαμπά μου 6.000 ευρώ και αγόραζα τη δόση μου μέχρι που με συλλάβατε».

Συνελήφθη τον Μάρτιο μαζί με τα άλλα τρία μέλη του κυκλώματος και στα διαμερίσματα τους βρέθηκαν 1.200 γραμμάρια κοκαΐνη, χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, 3 αυτόματα όπλα, 11 πιστόλια, ένα περίστροφο, 3 σιγαστήρες και 206 σφαίρες…ενώ η Αστυνομία χαρακτηρίζει την υπόθεση από τις πιο περίεργες και σκοτεινές των τελευταίων χρόνων κάτι υπέρ του οποίου συνηγορεί και το ότι το δικαστήριο αποφάσισε η κόρη Δραγασάκη να μείνει προφυλακισμένη μέχρι τη δίκη…

Αν ήταν μόνο η κατοχή και χρήση των ναρκωτικών δεν θα ήταν κάτι το ιδιαίτερο αλλά ο οπλισμός που βρέθηκε και προβληματίζει την Αστυνομία περιπλέκει την υπόθεση και κάνει για άλλη μια φορά επίκαιρες τις δηλώσεις Πολύδωρα στις 19.12.2006 για το Συνασπισμό και την κάλυψη που προσφέρει σε «έκνομους» …το λάθος του βέβαια ήταν ότι περιόρισε το «έκνομοι» μόνο στις πορείες ενώ απ ‘ ότι φαίνεται ισχύει για όλο το φάσμα της παρανομίας.
dexiextrem