Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Οι Έλληνες πεινούν και κάποια ΤΟΜΑΡΙΑ το γλεντούν.

Ρέμος: Αυτά θα δεί ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο πουστ@ς...είπε ανάμεσα σε σαμπάνιες και γαρύφαλλα!! 

 Συμμετέχει στην επανάσταση και ο Ρέμος...

Γέμισε η πίστα της «ψαρούς» στην φαβελα του Nammos (180 ευρω μονο η εισοδος), με σαμπάνιες αξίας 25.000 ευρώ εκαστη (6λιτρο καμπανιτη).. και τους έφταιγε το μνημόνιο ο Σόιμπλε και η Μέρκελ..

Σάλος έχει προκληθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το video που κυκλοφόρησε και στο οποίο ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος χρησιμοποιεί υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Τραγουδώντας στην πίστα μεγάλου club στην παραλία της Ψαρούς στη Μύκονο, στη διάρκεια ενός πάρτυ , όπου τα γαρίφαλα έπεφταν βροχή και η σαμπάνια έρεε άφθονη, σαν να μην πέρασε μια μέρα από τότε που η κρίση «γονάτισε» την Ελλάδα, ο Αντώνης Ρέμος ακούστηκε ξαφνικά να λέει στο ενθουσιώδες κοινό: «Αυτό θα δει ο Σόιμπλε και θα περπατήσει ο π@ύστ$ς. Θαύμα παιδιά σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο π@ύστ$ς!».

Οι δηλώσεις του λαϊκού τραγουδιστή έχουν προκαλέσει αλγεινή εντύπωση στους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι αναπαράγουν το βίντεο με χιλιάδες αρνητικά σχόλια για τα λεγόμενά του.

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια ενός ακόμη μυκονιάτικου πάρτι παρουσία επώνυμων επιχειρηματιών και εκπροσώπων του life style.

 dexiextrem
hellas-now.com