Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Ισλάμ:"Μεταξύ αγάπης και μίσους"



Κάποιοι ανεγκέφαλοι στην χώρα μας αδυνατούν να καταλάβουν την θλιβερή πραγματικότητα και ερμηνεύουν την ισλαμική τυφλή βία και τρομοκρατία με πολιτικά κριτήρια, την στιγμή που οι φορείς και οι πρωταγωνιστές της δρουν με αμιγώς θρησκευτικά κίνητρα. Με τα τελευταία να υπακούουν στο μίσος και όχι για μία οποιαδήποτε μορφή κατάληψης της εξουσίας…

Εξάλλου, κάτι τέτοιο ποσώς ενδιαφέρει το Ισλάμ, αυτή την πανώλη του 21ου αιώνα– η οποία προκαλεί συνεχώς την Δύση στο επίπεδο της βίας, γιατί, όπως ομολογούν οι ηγέτες του, θέλουν να δημιουργήσουν τις συνθήκες μιας ασύμμετρης σύγκρουσης με τον δυτικό κόσμο [1]. Το φανατικό Ισλάμ είναι αποφασισμένο να προκαλέσει σύγκρουση θρησκευτικού χαρακτήρα ανάμεσα στον μουσουλμανικό κόσμο και τους χριστιανούς. Εμείς οι Έλληνες συνεχίζουμε να «κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου» αναδεικνύοντας για κυβερνήσεις μας τα όσα ύποπτα πολιτικά «σχήματα» συνεχίζουν να καταστρέφουν την πατρίδα μας. Με αυτούς τους πολιτικούς η Ελλάδα έχει πλέον μετατραπεί παρά τη θέληση του λαού της σε χωματερή τριτοκοσμική όπου όποιος λαθραίος το επιθυμεί εισβάλει χωρίς να «δίνει πουθενά λογαριασμό».


Αυτοί που περνούν λάθρα τα σύνορα μας, φτάνουν εδώ γνωρίζοντας πολύ καλά πως δεν τους θέλει κανένας.. Αλλά ως φαίνεται δεν τους ενδιαφέρει η θέληση των γηγενών κατοίκων, αφού το θράσος όλων αυτών υπερβαίνει ακόμα και αυτή την ίδια την ύποπτη «σιωπή» και απραξία των κυβερνήσεων μας.

Με αυτά και άλλα, φτάσαμε στο σημείο να γιορτάζει σύμπασα η Ελλάδα το ραμαζάνι της. Και δεν μιλάμε για ραμαζάνι στην παραδομένη –δυστυχώς- Θράκη μας, αλλά μέσα στην Αθήνα.  . 

Το Ραμαζάνι, ετυμολογικά προέρχεται από το αραβικό Ραμαντάν, είναι Θρησκευτική -μουσουλμανική- εορτή με την οποία εορτάζεται η παράδοση του Κορανίου στους ανθρώπους προκειμένου ν΄ αποτελέσουν οι κανόνες του, οδηγό της ζωής τους.. Μας λένε πως με το Ραμαζάνι στέλνεται ένα ξεκάθαρο μήνυμα Αγάπης.. αλλά αυτό το μήνυμα για τον δυτικό κόσμο φαίνεται σαν "περιτύλιγμα" αφού τα «ιερά» βιβλία που διδάσκουν το Ισλάμ, διαδίδουν νόμους και συμπεριφορές που ο υπόλοιπος κόσμος, ο «άπιστος» δηλαδή, κρίνει ασύμβατες με τα δυτικά -μη μουσουλμανικά- ήθη. 

Μπροστά σε αυτό το ασύμβατο κήρυγμα πολλοί είναι οι υποστηριχτές του δήθεν ειρηνικού χαρακτήρα του Ισλάμ που φέρνουν σαν παράδειγμα το εξής «απλοποιημένο» επιχείρημα: «μπορεί να τα γράφει μεν αυτά το κοράνι, αλλά τα κηρύττει ωστόσο αυτά εντελώς συμβολικά».

Ένα άλλο επίσης συνηθισμένο φίλο- ισλαμικό επιχείρημα είναι το εξής: «Μπορεί να γράφονται αυτά στο κοράνι, αλλά στην πραγματικότητα οι πιστοί μουσουλμάνοι δεν τα εφαρμόζουν καθότι αυτά είναι ‘’λόγια’’ των ιμάμηδων».  Τα ίδια επιχειρήματα άλλωστε υποστηρίζονται από όλες τις θρησκείες όταν πρόκειται  να δικαιολογήσουν την ασυμβατότητα με το πολιτιστικό περιβάλλον της εποχής τους. 

Όμως είναι  αναντίρρητη πραγματικότητα πως καμία σημερινή θρησκεία δεν έχει την ανάγκη να δικαιολογήσει τόσα πολλά «αδικαιολόγητα», όσο το Ισλάμ.

Εκεί όπου ο χριστιανισμός πριν δύο χιλιετίες δίδασκε για τη μοιχαλίδα: «ο αναμαρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω», στον άλλο «κόσμο» τον ισλαμικό εφαρμόζεται μέχρι και σήμερα ότι «διδάσκει» το κοράνι.. ΤΟΝ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ … 

Καμία γνωστή μέχρι σήμερα θρησκεία δεν είναι τόσο μνησίκακη απέναντι στον άνθρωπο και ιδιαίτερα στη γυναίκα όσο το Ισλάμ. Εκεί όπου ο χριστιανισμός έφτανε στο σημείο πριν δύο χιλιετίες να διδάσκει την αγάπη ακόμα και για τον εχθρό, στον άλλο «κόσμο» τον ισλαμικό, διδάσκεται «ο ιερός» πόλεμος εναντίον –όχι των εχθρών- αλλά απλά και μόνο των αλλόπιστων. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Μήπως την 11η Σεπτεμβρίου; Ή μήπως την οικογένεια στη Γαλλία που αποδεκατίστηκε επειδή μόνο και μόνο ήταν εβραϊκής καταγωγής  [2] ; Ή τις εκτελέσεις με τους πρόσφατους αποκεφαλισμούς των ανύποπτων αθώων στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες μόνο και μόνο επειδή ήταν στρατιώτες ; Και εκατοντάδες είναι τα παρόμοια γεγονότα που "κάνουν για παραδείγματα".

Όλοι  οι δράστες δήλωναν ότι αρνούνται να δικαστούν σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα, καθώς αυτός είναι αντίθετος προς το Κοράνι..  Ο ποινικός κώδικας, «δεν είναι ένα ιερό βιβλίο, είναι γραμμένο από ανθρώπους που δεν είναι τέλειοι, διότι μόνο ο Αλλάχ είναι τέλειος…», ισχυρίζονταν.   Στην πλειοψηφία του ο ισλαμικός κόσμος, διέπεται από αυτούς τους «πρωτόγονους» θρησκευτικούς κανόνες, όπου ο σεβασμός για την ανθρώπινη ζωή είναι από ασήμαντος μέχρι ανύπαρκτος [3].

Η ζωή εν ολίγους στο Ισλάμ θεωρείται πάμφθηνη.   

Πολλοί στίχοι του κορανίου παροτρύνουν τους μουσουλμάνους να βιαιοπραγήσουν εναντίον μη μουσουλμάνων. Στο Ισλάμ είναι περιβόητη η μεταχείριση της γυναίκας, όπου οι επιθέσεις με οξέα που επιφέρουν εγκαύματα στο πρόσωπο, και οι λιθοβολισμοί για «ψήλου πήδημα» είναι συνηθισμένο φαινόμενο στις περισσότερες μουσουλμανικές κοινωνίες. Όπου δε, υπάρχουν φανατικοί μουσουλμάνοι μέσα στις δυτικές κοινωνίες, όπως για παράδειγμα στη χώρα μας, οι σεξουαλικού περιεχομένου επιθέσεις σε βάρος γυναικών έχουν αυξηθεί κατακόρυφα, γιατί πραγματικά αυτός ο τρόπος ζωής και συμπεριφοράς διδάσκεται μέσα από το ιδιο το κοράνι. Σκεφτείτε το αυτό δις και τρίς φορές.. Τι θα συνέβαινε αν για παράδειγμα τα χριστιανικά ευαγγέλια παρότρυναν τους πιστούς στο ακόλουθο; (αντικαταστήστε στο παράδειγμα νοερά τα ονόματα των μυστών και βγάλτε συμπέρασμα).  "Σε μία μάχη όπου σκοτώθηκαν οι σύζυγοι ή οι πατέρες κάποιων γυναικών αυτές οι γυναίκες βιάστηκαν από τους άντρες του Μωάμεθ με την συγκατάθεση του ιδίου".  Διαβάστε εδώ Bukhari (62:137)... ή εδώ για άλλη μια αναφορά από γυναίκες που αιχμαλωτίστηκαν και βιάστηκαν με την έγκριση του Μωάμεθ.... Bukhari (34:432)

Και ενώ τα ιερά βιβλία του Ισλάμ για εκατονταετίες τοιουτοτρόπως "σφυρηλατούν" το ήθος των πιστών του, χθες την 16η Ιουλίου, για τη Συρία δημοσιοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες του βιασμού ενός μεγάλου αριθμού γυναικών. Είναι μήπως αυτό το γεγονός εγκληματικά τυχαίο ή μήπως είναι τρόπος ζωής των πιστών μίας γνωστής θρησκείας; Συγκεκριμένα για την πλειοψηφία των μικρών κοριτσιών που σύρθηκαν και εκπορνεύτηκαν με τη βία στη Συρία για να ικανοποιήσουν τα αρρωστημένα ένστικτα των ισλαμιστών ανταρτών δείχνει το  «άσχημο πρόσωπο» του ισλαμικού κόσμου. [4]

Πραγματικά, ο εγκληματικός μουφτής που εξέδωσε τον φετφά της τζιχάντ για το γάμο, έστελε  εκατοντάδες κορίτσια «να εκπορνευτούν» στη Συρία. (διαβάστε σχετικά στο τέλος του άρθρου τι ακριβώς παροτρύνεται από τα ισλαμικά «ιερά» βιβλία), ο ιστότοπος Al Nakheel υπογραμμίζει «τη τρομερή κατάσταση που δημιουργήθηκε στον απόηχο αυτής της επικήρυξης που ενθάρρυνε εκατοντάδες τακφιριστές να βιάσουν τα κορίτσια και τις Σύρες γυναίκες».

«Ο βιασμός έχει γίνει κοινός τόπος». Ο ιστοτόπος εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός ότι ο φετφάς εξαπάτησε ακόμα και «δυτικές γυναίκες που ταξιδεύουν στη Συρία για να δοθούν στους τρομοκράτες!».  «Στα βόρεια του Χαλεπίου, οι στρατιώτες του Συριακού Αραβικού Στρατού, ανακάλυψαν ένα διαμέρισμα όπου βρίσκονταν στο πάτωμα τα γυμνά σώματα 25 γυναικών και κοριτσιών που δολοφονήθηκαν από τους τρομοκράτες οι οποίοι απλά τις είχαν βαρεθεί!».

Ορισμένα πτώματα έχουν θαφτεί και οι Σύροι θα ανακαλύψουν ίσως μία μέρα τους μαζικούς τάφους όπου είναι θαμμένα τα φτωχά βιασμένα, χειραγωγημένα και σφαγμένα κορίτσια». Ο Al Nakheel έκανε μια τελική αποκάλυψη. Μερικοί τρομοκράτες έθεσαν στον Αλ Αχμαντί το εξής ερώτημα:

«Γιατί να σκοτώσουμε αυτά τα κορίτσια που μας ήταν χρήσιμα;»,

και αυτός απάντησε:

«μην ανησυχήσετε, θα σας φέρομε άλλες καλύτερες γυναίκες, και αυτές θα προέρχονται αυτή τη φορά από τη Δανία και την Ισπανία!».

Αλλά πραγματικά αποδεικνύεται πως η πιο πάνω είδηση δεν μεταφέρει μία τυχαία ανήθικη και αποτροπιαστική σκληρότητα κάποιων παρανοϊκών δολοφόνων, αλλά δυστυχώς μεταφέρει  το μήνυμα που βρίσκεται διάσπαρτο στα βιβλία του Ισλάμ.

Αυτή είναι η πραγματικότητα που μπροστά της έχουμε χρέος να μην εθελοτυφλούμε. Το Ισλάμ, θα λέγαμε πως όχι μόνο συναινεί αλλά και παροτρύνει υπέρ αυτής της αρνητικής συμπεριφοράς όσο καμία άλλη θρησκεία. Οι Μουσουλμάνοι ενθαρρύνονται να ζουν με τον τρόπο που ζούσε ο Μωάμεθ, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης σκλάβων και δουλέμπορος. Αιχμαλώτιζε σκλάβους στη μάχη. Έκανε σεξ με σκλάβους. Και διέταζε τους άντρες του να κάνουν το ίδιο [5].

Επί πλέον το κοράνι αφιερώνει υπερβολικά πολλούς στίχους [6] στο να περιγράψει και να οριοθετήσει  με αρκετές λεπτομέρειες -τις σεξουαλικές συμπεριφορές και προτιμήσεις φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να περιγράψει την ορθότητα ή μη στην «οθωμανική ερωτική προσέγγιση».  Απίστευτο ; Και όμως είναι ιερή πραγματικότητα ! Bukhari 60:50, 60:51.  

Bukhari (80:753) - "Ο Προφήτης είπε: 'Ο σκλάβος που ελευθερώθηκε ανήκει στους ανθρώπους που τον ελευθέρωσαν.'"

Bukhari (41.598) - Οι σκλάβοι είναι περιουσία. Δε μπορούν να ελευθερωθούν εάν ο ιδιοκτήτης τους έχει χρέη, παρά χρησιμοποιούνται για την αποπληρωμή του χρέους.
Umdat al-Salik (Reliance of the Traveller) (o9.13) - Σύμφωνα με το νόμο της Σαρία, όταν ένα παιδί ή μια γυναίκα αιχμαλωτίζεται από Μουσουλμάνους, γίνονται σκλάβοι από το γεγονός της αιχμαλωσίας τους. Ο γάμος μιας αιχμάλωτης γυναίκας ακυρώνεται άμεσα.

Bukhari (62:137) - Εδώ γίνεται αναφορά σε κάποιες γυναίκες οι οποίες έγιναν σκλάβες αφού οι σύζυγοι και οι πατέρες τους σκοτώθηκαν σε μάχη με τους άντρες του Μωάμεθ. Οι γυναίκες αυτές βιάστηκαν με τη συγκατάθεση του Μωάμεθ.

Bukhari (34:432) - Άλλη μια αναφορά από γυναίκες που αιχμαλωτίστηκαν και βιάστηκαν με την έγκριση του Μωάμεθ. Σε αυτή την περίπτωση είναι ολοφάνερο πως οι Μουσουλμάνοι έχουν την πρόθεση να πουλήσουν τις γυναίκες αφού τις βιάσουν επειδή ανησυχούν μήπως τις αφήσουν έγγυες. Επίσης ο Μωάμεθ ερωτάται από τους άντρες του εάν μπορούν να έχουν διακεκομένη συνουσία.

Abu Dawud (2150) - "Ο Απόστολος του Αλλάχ, έστειλε στρατιωτική αποστολή στο Awtas λόγω της μάχης του Hunain. Συνάντησαν τον εχθρό τους και πολέμησαν εναντίον του. Νίκησαν και τους αιχμαλώτισαν όλους. Μερικοί από τους συντρόφους του Αποστόλου του Αλλάχ ήταν απρόθυμοι να συνουσιαστούν με τις γυναίκες αιχμαλώτους παρουσία των αντρών τους που ήταν άπιστοι.
Έτσι ο Αλλάχ ο Ύψιστος, έστειλε τον στίχο του Κορανίου: (Qur'an 4:24) 'Και όλες οι παντρεμένες γυναίκες σε σας που σώζετε τους αιχμαλώτους εκείνους που το δεξί σας χέρι κατέχει.' " 
Όχι μόνο δίνει ο Αλλάχ την άδεια να αιχμαλωτίζονται και να βιάζονται οι γυναίκες, αλλά το επιτρέπει να συμβεί παρουσία των συζύγων τους.

Αντώνης Περδικάρης
HellasOnTheWeb.Org