Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΕΛΛΗΝΑ" ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΑΙ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.


Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥ" ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ CD ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΣΤΟ ΝΒΑ.(ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ). ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
Διαβάζουμε από http://tsoutsouneros.arvanitis.
Γόνος ισχυρής φάρας Νιγηριανών και επαγγελματίας μπασκετμπολίστας ο πτωχός «λαθρομετανάστης» Giannis Adetokunbo…
Δεν χρειάστηκα περισσότερα από 5 λεπτά της ώρας για να μάθω ποιος είναι ο «κακομοίρης» λαθρομετανάστης Giannis Adetokunbo, που δήθεν ήρθε λαθραία και πάσχιζε να ζήσει με ψίχουλα την οικογένειά του!!!
Μόνο φωτογραφίες να καθαρίζει παμπρίζ και να λασπώνεται στα φανάρια δεν δημοσιεύθηκαν για να φανεί το πόσο δύσκολα βγάζει μεροκάματο!!!!
  === Θέλετε την αλήθεια???????? Διαβάστε:
=== Ο Giannis Adetokunbo γεννήθηκε 16 του Δεκ. 1994 στην Αθήνα, από Νιγηριανούς μετανάστες αλλά ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ γονείς!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΗ ΤΥΡΑΝΝΟΥΝ ΣΚΛΗΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ή ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ. Η οικογένεια του Giannis Adetokunbo είναι μέλος μιας πανίσχυρης Νιγηριανής φάρας, από την οποία έχουν ξεπηδήσει Δικαστικοί, καθηγητές πανεπιστημίου, μεγαλέμποροι, αξιωματικοί και παρεμφερή ….ασήμαντα επαγγέλματα!!!! 
Ας μας πουν λοιπόν οι πάσης φύσεως συμπονετικοί και βιαστικοί σε συμπεράσματα, για τις εν Αθήναις ασχολίες των Adetokunbo και το που διαμένουν (!!!!!!!!!!!!) ώστε να μπορούν ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΩΡΑ, 8 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, 365 ΜΕΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, όπως ο ίδιος ο Giannis Adetokunbo δηλώνει ΔΗΜΟΣΙΑ!!!!! Σας διαβεβαιώνω, ότι η 7μελής ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΗ οικογένεια Adetokunbo  δεν μένει σε υγρό και σκοτεινό υπόγειο του ενός δωματίου, ούτε στα Πετράλωνα, ούτε στη Δραπετσώνα!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ?????
Λοιπόν, ο Giannis Adetokunbo, παρά το νεαρώτατο της ηλικίας του, ήταν μέχρι πριν λίγους μήνες, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΑΣ του Φιλαθλητικού και εδώ και 2 μήνες υπόγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ισπανική ΣΑΡΑΓΟΣΑ, ΕΤΗΣΙΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΑΠΟΛΑΒΩΝ, 350.000 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΝΒΑ ή ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ, ΕΝΑΝΤΙ ΑΣΗΜΑΝΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΑΡΑΓΟΣΑ!!!!! Όμπρεεεεεεεε!!!!! Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, την προσεχή σεζόν, θα αγωνιστεί στη Σαραγόσα για να αποκτήσει εμπειρία, πριν απορροφηθεί από το ΝΒΑ.
ΤΕΤΟΙΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΓΙΝΟΜΑΙ Ο ….ΚΑΚΟΣ ΛΥΚΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ…..
Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ
Το Μέγαρο Μαξίμου θα επισκεφτεί την Τρίτη (2/7) το μεσημέρι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά. Ο νεαρός γκαρντ επιλέχθηκε στο νούμερο 15 του φετινού ντραφτ του ΝΒΑ και η επιτυχία του τον έφερε μέχρι και το Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο Αντώνης Σαμαράς θα του εκφράσει τη στήριξή του και να τον συγχαρεί για την επιτυχία του