Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΕΝΔΙΑΣ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ, ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ!


Η ανθελληνική συγκυβέρνηση Σαμαρά έχει βάλει σκοπό να διαλύσει πλήρως τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της Πατρίδας. Μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα στην Κοινωνία, ήρθε σήμερα ακόμα ένα χτύπημα στην Ορθοδοξία και δη εναντίον των απροσκύνητων μοναχών της Μονής Εσφιγμένου που κρατούν ψηλά τα λάβαρα της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού κόντρα στην ισοπέδωση που θέλουν να επιβάλλουν οι οπαδοί της Πανθρησκείας και του διεθνισμού. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες η "εκκαθάριση" στην Μονή Εσφιγμένου εντάσσεται στην βούληση του Πατριαρχείου να υποδεχθεί στο Άγιον Όρος τον Πάπα! 

Σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 09:00 δυνάμεις των ΜΑΤ επενέβησαν στο κονάκι της μονής Εσφιγμένου στις Καρυές του Αγίου Όρους. Άνδρες των ΜΑΤ και των ΕΚΑΜ - λες και είχαν να αντιμετωπίσουν εγκληματίες - προσπάθησαν να σπάσουν την πόρτα και να εισέλθουν στο κονάκι όπου βρίσκονται οχυρωμένοι τουλάχιστον 20 μοναχοί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραυματιστεί ένας μοναχός.