Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Νέα πρόκληση από αλβανούς κλεφτοκοτάδες: Έκαψαν σημαία της Χρυσής Αυγής κι έβρισαν το Εθνος μας [ΒΙΝΤΕΟ]

ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑΔΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΦΟΒΗΤΡΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΗΚΜΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΥΟ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΤΥΝΟΝΤΑΣ ΣΚΥΛΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ .
http://aftonomi.gr
- Η Χρυσή Αυγή στην σύνθεσή της έχει μόνο τελειωμένα πρεζάκια λένε οι Αλβανοί εθνικιστές!
Μια βδομάδα μετά την επίσκεψη μελών της Χρυσής Αυγής στην Χιμάρα, για να τιμήσουν την επέτειο μνήμης του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα, θυμήθηκαν να αντιδράσουν πέντε αλβανοί κλεφτοκοτάδες.
Γίνετε λόγος για την οργάνωση «Νέοι της Λιαμπουριάς» ο εκπρόσωπος της οποίας μιλώντας μπροστά στα αλβανικά ΜΜΕ είπε: Εμείς τα παιδιά της Λιαμπουριάς συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ στην «Γέφυρα του Καρδικιού» από την μέση της πόλης του Αργυροκάστρου, από την πόλη των αντρωμένων που πολέμησαν για την ελευθερία της Αλβανίας, για να δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα όχι μόνο στην Χρυσή Αυγή της Ελλάδας, η οποία στην σύνθεση της έχει μόνο τελειωμένα πρεζάκια, αλλά και σε όλο το βρωμερό έθνος της Ελλάδας πως είμαστε εδώ ποιο παλιοί κι από εσάς. Εσείς οι Νεοναζί της  Ελλάδας,
όταν θα έρθετε υποτίθεται για να  απελευθερώσετε την Χιμάρα θα πρέπει να ενημερώσετε ούτος ώστε να το  μάθουν όλοι οι Αλβανοί και όχι να έρχεστε να ρίχνετε δυο κροτίδες και να φεύγετε στη μέση της νύχτας με την ουρά στα σκέλια έτσι όπως έκαναν και οι πρόγονοί σας από το 1914. Εμείς οι Αλβανοί έχουμε δώσει την μπέσα μας κι έχουμε ορκιστεί πως στους ρατσιστές θα ανταπαντήσουμε σύμφωνα με τα αρχαία μας έθιμα, και μπορώ να σας πω επίσης πως εμείς είμαστε τα εγγόνια εκείνων των παππούδων μας που όταν ήρθαν οι δικοί σας παππούδες τους έκαναν να φύγουν τρομοκρατημένοι. Κάτω η Ελληνική Αυγή, ζήτω η Αλβανία και τα αλβανικά εδάφη»!

Δείτε το βίντεο: