Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Τα σχέδια της αμερικανοσιωνιστικής μαφίας για εισβολή στην Συρία.



Ο στρατηγός Martin Dempsey, αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, επισκέφτηκε πρόσφατα την πρωτεύουσα της Ιορδανίας Αμμάν για να εγκαινιάσει το CENTCOM, ένα κέντρο στρατιωτικής διοίκησης που κατασκευάστηκε στην χώρα αυτή και στο οποίο υπηρετούν 273 αμερικανοί αξιωματικοί. Το CENTCOM είναι απόλυτα ασφαλές έναντι βομβαρδισμών και πυραυλικών επιθέσεων. Το τμήμα διοίκησης αεροπορίας του κέντρου αυτού έχει απ’ ευθείας σύνδεση με τα κέντρα διοίκησης αεροπορίας των ΗΠΑ, Ισραήλ, Ιορδανίας και Σαουδικής Αραβίας έτσι ώστε να υπάρχει άμεση αντίδραση στην περίπτωση που θα δοθεί εντολή από τον Ομπάμα για εφαρμογή απαγορευμένης ζώνης πτήσεων (no-fly zone) και νεκρής ζώνης (buffer zone) μεταξύ συνόρων Ιορδανίας και Δαμασκού. Η εφαρμογή no-fly zone ισοδυναμεί αυτόματα με κήρυξη πολέμου και έναρξη της εισβολής στην Συρία.
 
Ένα άλλο τμήμα του CENTCOM ασχολείται με τον συντονισμό των επιχειρήσεων των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ και Ιορδανίας, όπως και με τον συντονισμό των ειδικών δυνάμεων από Κατάρ και Σαουδική Αραβία  που εκπαιδεύονται αυτή την εποχή από τους αξιωματικούς των ΗΠΑ στην Ιορδανία. Σε ένα μυστικό τμήμα του κέντρου αυτού δραστηριοποιείται η CIA, η οποία ελέγχει από εκεί τους πράκτορες που έχει τοποθετήσει στην Συρία. Στην Ιορδανία αυτή την χρονική περίοδο έχουν εγκατασταθεί περίπου 1000 αξιωματικοί των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Επίσης έχει γίνει μεταστάθμευση μεγάλου αριθμού μαχητικών αεροσκαφών F-16 και αντιπυραυλικών συστημάτων Patriot. Oι Patriot έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος των συνόρων Ιορδανίας-Συρίας για να προφυλάξουν τις ιορδανικές και αμερικανικές βάσεις και την πρωτεύουσα Αμμάν από τις συριακές πυραυλικές επιθέσεις.

Η απόφαση του Ομπάμα, μετά και τα πρόσφατα γεγονότα περί δήθεν χρήσης χημικών όπλων από τον Άσσαντ, για no-fly zone και buffer zone αναμένεται εντός των επομένων 15 ημερών και εξαρτάται από τις στρατιωτικές προετοιμασίες στο Ισραήλ και την Ιορδανία. Κατ’ αρχήν δεν προβλέπεται εμπλοκή χερσαίων στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ στο έδαφος της Συρίας. Η χερσαία εισβολή από την Ιορδανία στο έδαφος της Συρίας θα πραγματοποιηθεί από περίπου 3.000 ισλαμιστές τρομοκράτες που εκπαιδεύονται τους τελευταίους μήνες στην Ιορδανία σε τακτικές ειδικών επιχειρήσεων και έχουν εξοπλιστεί με αμερικανικό φορητό οπλισμό. Οι 3.000 αυτοί τρομοκράτες θα έχουν επικεφαλείς ιορδανούς αξιωματικούς. Εάν απαιτηθεί θα ακολουθήσουν οι ειδικές δυνάμεις από Ιορδανία, Κατάρ και Σαουδική Αραβία.

Ο Άσσαντ είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσει εκτοξεύοντας πυραύλους προς το Ισραήλ, Ιορδανία και πιθανώς Τουρκία. Η Χεζμπολάχ θα εξαπολύσει επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ και το Ιράν θα προσπαθήσει να στηρίξει τον Άσσαντ, κάνοντας αισθητή την παρουσία του στην Συρία. Οι ρωσικές δυνάμεις ταχείας επέμβασης του Ευξείνου Πόντου και του νότιου Καυκάσου ήδη έχουν τεθεί σε υψίστη ετοιμότητα για να εμπλακούν στην Συρία όπως είναι έτοιμος για δράση και ο ρωσικός στόλος στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οι εξελίξεις αυτές αποτελούν διακαή πόθο των ψυχοπαθών της σιωνιστικής Μαφίας και πιθανότατα το όνειρό τους όσον αφορά την γενικευμένη ανάφλεξη στην Μέση Ανατολή να γίνει πραγματικότητα τις επόμενες εβδομάδες. Το τελικό αποτέλεσμα όμως αυτής της σύγκρουσης μπορεί να αποβεί μοιραίο για την ύπαρξή τους στην περιοχή. Οι επόμενες εβδομάδες θα το κρίνουν. 

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση yes-man ετοιμάζεται να υποστηρίξει πλήρως και δουλοπρεπώς, σε νατοϊκό και διμερές επίπεδο με τις ΗΠΑ, τα σχέδια επέμβασης των αμερικανοσιωνιστών στην Συρία, τουτέστιν να συμπράξει με τους κανιβάλους ισλαμιστές που σφαγιάζουν χριστιανούς, καταστρέφουν δυο χιλιετιών ελληνικό πολιτισμό και σχεδιάζουν διχοτόμηση του Αιγαίου. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επανειλημμένα έχει τονίσει ότι η σύμπραξη με τα σχέδια της σιωνιστικής Μαφίας ισοδυναμεί με παράδοση στον εχθρό των εθνικών μας συμφερόντων.

Γ.Λ.