Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΗ Ν.Δ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ…


ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 
Βαρβιτσιώτης: Θα φτιαχτούν προσωρινοί καταυλισμοί για μετανάστες στα νησιά
Χώρους προσωρινής διαμονής των μεταναστών, με αντίσκηνα, στα νησιά προανήγγειλε ότι θα φτιάξει ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο κ. Βαρβιτσιώτης, ανέφερε, επίσης, πως έως την Παρασκευή αναμένεται να εκδοθεί υπουργική απόφαση για την αποδέσμευση χρημάτων που έχει το υπουργείο για τη σίτιση των μεταναστών, καθώς μέχρι σήμερα πολλοί λιμενικοί αγοράζουν με δικά τους χρήματα φαγητό για τους μετανάστες.
O εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασσιδιάρης έκανε λόγο για κέντρα κράτησης που έχουν air condition και catering, ενώ τόνισε πως η πρόταση της Χρυσής Αυγής είναι η μεταφορά των μεταναστών σε νησιά χώρους εξορίας του παρελθόντος.

«1ον Δεν πολεμήσαμε τον Δένδια, πολεμήσαμε την πολιτική των κέντρων κράτησης και βεβαίως έχουμε μια εντελώς διαφορετική αντίληψη για τα πράγματα. Εσείς κάνετε Ξένιο Δία, συλλαμβάνετε κάποιους και από τους 1000 που συλλαμβάνετε, οι 990 αφήνονται ελεύθεροι και οι 10 μεταφέρονται στα κέντρα κράτησης. Εμείς θα κάνουμε κάτι εντελώς διαφορετικό.
Από τους 1000 που θα συλλαμβάνονται με μαζικές επιχειρήσεις, πείτε τις "σκούπα", πείτε τις όπως θέλετε, θα πηγαίνουν όλοι σε χώρους που δε θα έχουν ούτε air condition ούτε κέτερινγκ. Θα πηγαίνουν σε χώρους όπως είναι κάποια νησιά, τα οποία είχαν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν, τις δεκαετίες του '50 κ.τ.λ. Γιατί εκεί ήδη υπάρχουν υποδομές και δε θα μας κοστίσουν τίποτα. Όχι όπως κοστίζει σήμερα πάρα πολλά λεφτά στο ελληνικό δημόσιο».