Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΤΩΡΑ "ΞΥΠΝΗΣΕ" Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ :"Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ".


ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΒΛΕΠΕΤΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΣΤΗΡΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ...
Λοβέρδος: Η Αθήνα είναι υπό κατάληψη- Είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης χωρίς πρωτεύουσα
Για την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα όσον αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα μίλησε ο πρόεδρος της «Συμφωνίας για την Νέα Ελλάδα» Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος υποστήριξε πως «η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα της Ευρώπης χωρίς πρωτεύουσα».
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο κ. Λοβέρδος τόνισε πως χρειάζεται μια ισχυρή πολιτική βούληση για να αντιμετωπιστεί το «καυτό» ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, ενώ υποστήριξε πως «στο κέντρο της Αθήνας καταλύθηκε και η έννοια της Ευρώπης και η έννοια της πρωτεύουσας» και την χαρακτήρισε «κατειλημμένη πόλη»,
αποκλείοντας ωστόσο τα σενάρια τα οποία τον θέλουν να κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, αν και υποστήριξε πως βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του η κατάσταση που επικρατεί στην πρωτεύουσα.
Στη συνέχεια, ο κ. Λοβέρδος στράφηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντας το κόμμα της Αριστεράς «πρωταθλητή των διαψεύσεων» κατηγορώντας την αξιωματική αντιπολίτευση πως «ότι συνέβαινε στην κακιά περίοδο μας, ο ΣΥΡΙΖΑ το υπερασπίζεται»
Πηγή:  iefimerida.gr