Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Η αποτυχημένη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κέρκυρα που “έθαψαν” όλα τα ΜΜΕ – Φωτογραφίες.



Γέλασε ο κάθε πικραμένος με το χουνέρι που έπαθε ο κομματικός μηχανισμός του Mr. Alexis. Τι κι αν έσκασε μύτη μαυρισμένος ο”Big Leader” μαυρισμένος με μαγουλάκι τσίτα από τις χλιδάτες διακοπές, οι “χιλιάδες μαχόμενοι Νεολαίοι” την έπεσαν στις καρέκλες με ανυπομονησία πότε θα τελειώσει η φιέστα (ακολουθούν φώτο).

Το αποτέλεσμα τραγελαφικό, τσάμπα το δωρεάν “μαλλί της γριάς” που μοίρασαν. Τα σάπια καθεστωτικά ΜΜΕ σαφώς έλεγαν τα δικά τους αλλά για κακή τους τύχη τα μέλη του “ΔΙΚΤΥΟΥ” των Ελληνόψυχων είναι παντού του οποίου τα μέλη του εξελίσσονται σε δαιμόνιους ρεπόρτερ θα τους ξεμπροστιάζουν ότι κι αν κάνουν..


Είναι εντελώς γελοία τα δημοσιεύματα που μιλάνε για “μαζική” συγκέντρωση του Μίστερ Τσίπρα στη Κέρκυρα.. Οι άνθρωποι ξεφτιλίστηκαν ακόμη μια φορά σε ένα μέρος που είχαν πάρει στις προηγούμενες εκλογές 34%, 10% πάνω απ’ την ΝΔ δηλαδή…


Η φώτο από ψηλά μαρτυρά αυτό που δεν έδειξαν τα κανάλια.. Ότι η συγκέντρωση των ΣΥΡΙΖαίων και των Πασόκων που τους στηρίζουν πλέον ανοικτά, ήταν σκορποχώρι και εντελώς ανοργάνωτη.. 5-6 σημαίες είχαν οι Συριζαίοι!


Να επισημάνουμε επίσης ότι η συγκέντρωση έγινε επίτηδες στο πιο πολυσύχναστο σημείο του Νησιού, στο Πεντοφάναρο που τώρα το καλοκαίρι όποτε και να περάσετε είναι γεμάτο ντόπιους και τουρίστες αφού είναι σημείο συνάντησης.. Οι άνθρωποι είναι για γέλια στις συγκεντρώσεις τους.. Πρέπει να δημοσιευτούν οι φώτο σε sites και blogs για να γελάσει ο κόσμος…