Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

"Παραπολιτικά": "Tρόμος" στην Λακωνία με την απήχηση της Χρυσής Αυγής.


ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...
Σε μια οδυνηρή για αυτούς παραδοχή προχώρησαν οι προπαγανδιστές του Σαμαρά, "Παραπολιτικά". Η εν λόγω ιστοσελίδα αποκάλυψε πως οι ντόπιοι κομματάρχες της ΝΔ στην Λακωνία έχουν πανικοβληθεί από την ραγδαία αύξηση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην περιοχή, καθώς στην περιοχή η Χρυσή Αυγή βγαίνει άνετα κυβέρνηση! Να επισημάνουμε προς κάθε ενδιαφερόμενο πως η Χρυσή Αυγή έχει μια δυναμική παρουσία και ραγδαία άνοδο σε όλη την ελληνική επικράτεια και όχι μόνο στην Λακωνία και αυτό θα φανεί σύντομα στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές (ίσως και εθνικές...).
Γράφουν χαρακτηριστικά τα "Παραπολιτικά": "Tρόμος" στην Λακωνία με την Χρυσή Αυγή. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Μάνη. Θλιβερά είναι τα μαντάτα που καταφτάνουν από την Λακωνία, σε σχέση με την απήχηση που καταγράφει ο Λαϊκός Σύνδεσμός στον Νομό. Ο Νομός της Πελοποννήσου, που ανέκαθεν είχε- πολύ -δεξιές τάσεις, ίσως και την πρωτοκαθεδρία,
φαίνεται πως έχει πλέον "απελευθερωθεί" και μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων μιλάει ανοιχτά υπέρ του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου. Το πρόβλημα τελευταία έχει διογκωθεί και στα σχολεία της περιοχής, όπου 16χρονα παιδιά πάνε στο μάθημα με μαύρες μπλούζες, προκαλώντας αμηχανία στους καθηγητές. Η αίσθηση αυτή είναι ακόμα πιο έντονη στη Μάνη, όπου παραθεριστές μετέφεραν στα parapolitika.gr την πληροφορία, πως οι ντόπιοι, ήταν ακόμα και στις παραλίες με μπλούζες με τον μαίανδρο, δηλώνοντας τις πολιτικές πεποιθήσεις τους. "Εδώ η Χρυσή Αυγή βγαίνει κυβέρνηση" ανέφερε χαρακτηριστικά Μανιάτης, που μας μετέφερε την εικόνα, από το άλλοτε άντρο της Νέας Δημοκρατίας...."

Περαστικά σας κύριοι των αποκομμάτων του κλεπτοκρατικού τόξου. Ερχόμαστε!

http://sklantzithres.blogspot.gr