Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 30 ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΚΑΤΑ 2 ΝΕΑΡΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ


ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΟ "ΑΣΥΛΟ" ΑΛΛΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΚΟΜΑ.
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα σήμερα στην πλατεία Όλγας της Πάτρας, στο ύψος της Ρήγα Φεραίου, με πρωταγωνιστές ομάδα αντιεξουσιαστών και δύο νεαρά άτομα.
Όλα ξεκίνησαν όταν δύο νεαροί επιχείρησαν να περάσουν από το κάτω μέρος της πλατείας όλγας και μέλη μιας αντιεξουσιαστικής ομάδας, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, αναγνώρισαν τον έναν μέσω φωτογραφίας που όπως υποστήριξαν έχει αναρτήσει στο facebook ως μέλος της Χρυσής Αυγής. Τότε αντιεξουσιαστές εγκλώβισαν τους δύο νεαρούς με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή και τον τραυματισμό τους.
Οι δύο νεαροί αιμόφυρτοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή επικρατεί στο σημείο του επεισοδίου ένταση.

Στο μεταξύ ομάδα 30 περίπου ατόμων μετά την επίθεση και τον τραυματισμό των δυο νεαρών κατέφυγε στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας όπου και παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες οι δύο νεαροί που δέχτηκαν επίθεση από ομάδα ατόμων που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο ενδέχεται να μην ανήκουν στη Χρυσή Αυγή και να είναι θύματα ομοιότητας με άλλα πρόσωπα τα οποία έχουν αναρτήσει σχετικό υλικό στο facebook, με το οποίο δηλώνουν ότι ασπάζονται  τις ιδέες του συγκεκριμένου χώρου.
patrastimes.gr