Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΛΕΟΣ...ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ "ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ" ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ" ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ" ΤΩΝ ΚΝΙΤΩΝ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
"Στις σύγχρονες Θερμοπύλες πολεμούμε όλοι μαζί αυτούς που είναι επικίνδυνοι για τη Δημοκρατία μας.
Δυστυχώς στους 300 βουλευτές που έχουν χρέος να υπερασπίζονται τη Δημοκρατία δεν υπάρχει μόνο ένας Εφιάλτης.
Τα κόμματα του συνταγματικού τόξου πρέπει να απαντήσουν με μια φωνή χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις.
Η πρόσκληση του ΠΑΣΟΚ για κοινή θεσμική-πολιτική δράση απέναντι στους νεοναζί της Χρυσής Αυγής παραμένει ακόμη χωρίς απάντηση."
ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,ΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ,ΡΕ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ;;
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ" ΣΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΕΣΕΙΣ ΤΡΩΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ,ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΤΑΙΡΟΝ ΣΑΣ ΗΜΙΣΥ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΑΣ...ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...
ΣΤΑ ΙΜΙΑ...ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ...ΣΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ...ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΤΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΑΝ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ...
ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ .
ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ...  ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΑΛΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΙΕΣ.