Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Κάποιος Βασίλης Μπόνιος μέσω του ιστολογίου του καλεί τους "Έλληνες" εβραίους "να κλείσουν τις στρόφιγγες του χρήματος στα ΜΜΕ της μαύρης προπαγάνδας", δηλαδή των ΜΜΕ που δήθεν προβάλλουν την Χρυσή Αυγή.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Τα έχουν χαμένα οι αριστεράντζες. Εάν βλέπουν και θετική προβολή της Χρυσής Αυγής από τα συστημικά ΜΜΕ, τότε η επίσκεψη στο πλησιέστερο ψυχιατρείο είναι επιβεβλημένη. Πάντως Βασιλάκη, μποικοτάζ μπορεί να κάνει και η Χρυσή Αυγή και παραδείγματος χάρη να πει στους ψηφοφόρους της να αποσύρουν τις τραπεζικές τους καταθέσεις από την τράπεζα Πειραιώς που διαφημίζεται μέσω του ιστολογίου σου...

Θα μπορούσε ένας Μπάμπης να καταστρέψει ένα κανάλι, στην προκειμένη περίπτωση τον ΣΚΑΙ;

Nαι, στην περίπτωση που οι Έλληνες Εβραίοι αποφάσιζαν να αντιμετωπίσουν με την αρμόζουσα σοβαρότητα το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής και κυρίως τους νεογκέμπελς που καραδοκούν στα εγχώρια ΜΜΕ, έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους νεοναζί.


Δημοσιογράφοι και σεσημασμένοι εκδότες και καναλάρχες ρίχνουν καθημερινά νερό στον μύλο της Χρυσής Αυγής. 

Αχίλλειος πτέρνα των ΜΜΕ είναι οι διαφημίσεις, δηλαδή το χρήμα που μπαίνει στα ταμεία.

Καλά θα κάνουν οι Έλληνες Εβραίοι επιχειρηματίες αλλά και οι Εβραίοι πολίτες που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά της διαφημιστικής πίτας να κλείσουν την στρόφιγγα στα ΜΜΕ που προπαγανδίζουν μ΄αυτό τον χυδαίο τρόπο τους υμνηστές του Άουσβιτς.

Πριν είναι πολύ αργά...

 http://kourdistoportocali.com/articles/23739.htm