Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΝ ΤΗΣ NOVA ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ.ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ Η NOVA. (Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ;;)


Η ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ...ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ
sport 24 : Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον ΟΦΗ.
Συγκεκριμένα, ορισμένοι ανεγκέφαλοι οπαδοί των "πρασίνων", κατευθύνθηκαν προς το van της NOVA και λίγο έλειψε να κάψουν ζωντανούς τους ανθρώπους που βρίσκονταν μέσα.
Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού, οι θερμόαιμοι οπαδοί (αν είναι οπαδοί) άνοιξαν την πόρτα του βαν και άφησαν μέσα μολότοφ. Λίγο πριν πάρει φωτιά το van, ένας τεχνικός της NOVA πρόλαβε να κλωτσήσει το μολότοφ και ουσιαστικά έσωσε τη ζωή του και των συναδέλφων του.
Λίγη ώρα αργότερα,
οι δυνάμεις των ΜΑΤ βρέθηκαν στο χώρο και ξεκίνησαν οι αντεγκλήσεις με τους οπαδούς. Οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν κροτίδες κρότου λάμψης καθώς και δακρυγόνα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν οι ταραξίες.
Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της NOVA και συγκεκριμένα, ο Γιάννης Φουρνάρος, έριξε ευθείες βολές στον Γιάννη Αλαφούζο: "Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι ηθικός αυτουργός, με όσα έχει πει για την NOVA. Τα περιμέναμε να γίνει κάποια στιγμή. Το ξέραμε πως θα γίνει.
Έτσι είναι, όταν οπλίζεις το χέρι ενός ανθρώπου που τυφλώνεται μ' αυτά που ακούει και διαβάζει από τον πρόεδρό του. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος και αυτός που ηγείται δεν μπορεί να στοχοποιεί έτσι ανθρώπους".
Η απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ήρθε με μια λιτή ανακοίνωση λίγο μετά το συμβάν. Οι "πράσινοι" αναφέρουν πως δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι συνέβη στο πούλμαν της NOVA, παίρνοντας αποστάσεις
Υ/Γ : 

Ο "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ" ΣΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ,ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ;;