Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Συμβουλές ΠΡΟΚΛΗΣΗ, στη γραμμή πείνας της τρόϊκα, από τον πατριάρχη-αξιωματικό του τούρκικου στρατού.

 

 

 — Να αντιμετωπίσετε την πείνα σας με πνευματικό τρόπο για να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι! 

 

Κι όμως αυτά είπε ο αξιωματικός του Τουρκικού Στρατού που μας εμφανίζουν ως «πνευματικό ηγέτη»! Είναι ο ίδιος που εγκατέλειψε την Ορθοδοξία της Συρίας στα νύχια των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων… 

 

  — Πρωτοφανής «οδηγία», στα όρια της πρόκλησης, από τον Οικουμενικό Πατριάρχη.  Ζητεί από τους Έλληνες πολίτες να αντιδράσουν με την λογική «σφάξε με αγάμ ν΄ αγιάσω…»! -Να αντιμετωπίσετε την κρίση με πνευματικό τρόπο ώστε να γίνεται ευτυχισμένοι άνθρωποι!

  — Δηλαδή συνεχίστε να πεινάτε εσείς και τα παιδιά σας, την ίδια στιγμή που κάποιοι διεφθαρμένοι παράγοντες του τόπου θα εξακολουθούν να πλουτίζουν. Έτσι θα βρείτε την πραγματική ευτυχία! Παρόμοιες είναι οι υποσχέσεις του Μωάμεθ προς τους μουσουλμάνους που γίνονται ανθρώπινες βόμβες: Σας περιμένει η ευτυχία και τα ουρί του Παραδείσου!

  — Κατά τη δοξολογία που πραγματοποιήθηκε στον Ναό του Τιμίου Προδρόμου στη Νεάπολη, ο Οικουμενικός σημείωσε ότι «είναι απαραίτητο ο ελληνικός λαός να οπλιστεί με υπομονή και ελπίδα για να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες τού καθημερινού βίου».

  — Και πρόσθεσε ότι «μέχρι σήμερα η αληθινή ευτυχία ταυτίστηκε επανειλημμένως με την οικονομική ευμάρεια. Γι” αυτό τον λόγο, αν η οικονομική κρίση αντιμετωπιστεί με ορθό και πνευματικό τρόπο, αυτό μπορεί να αποδειχτεί πολύτιμο, καθώς η πραγματική ευτυχία δεν βρίσκεται ούτε στην οικονομική άνεση, ούτε στην οικονομική ευημερία, ούτε στην αφθονία των αγαθών».

  — Με απλά λόγια ο Οικουμενικός Πατριάρχης ξεπέρασε και το «μαζί τα φάγαμε…» του Πάγκαλου!…

 

ΠΗΓΗ