Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ...ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΛΕΕΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ.


ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο «μάρτυρας Γ’», που κατέθεσε ότι ανήκε στο «σκληρό πυρήνα της οργάνωσης καθώς είχε υπηρετήσει στις ένοπλες δυνάμεις», φέρεται να υποστήριξε ενώπιον του δικαστικού λειτουργού ότι η δολοφονία Φύσσα ήταν «αποφασισμένη» και με έγκριση του αρχηγού του κόμματος.
Ο μάρτυρας φέρεται να υποστήριξε: «Ξέρω ότι ο Φύσσας ήταν στόχος της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά. Υπήρχε κεντρική εντολή από τον Λαγό να τον ``φάνε``. Αυτό ήταν εν γνώσει του Κασσιδιάρη και είχε την έγκριση του Μιχαλολιάκου».
Όπως φέρεται να υποστήριξε ο εν λόγω μάρτυρας μπήκε στο «πρόγραμμα Κένταυρος» της Χρυσής Αυγής από το 2006 και εκπαιδεύτηκε υπό τις εντολές του κατονομαζόμενου μη κατηγορούμενου βουλευτή που ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης , ενώ μετά την απόλυσή του από τις ένοπλες δυνάμεις το 2010, «μπήκα στον σκληρό πυρήνα της οργάνωσης, τον οποίο αποτελούσαν 300-400 άτομα».