Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΣΑΣ : ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΣΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.


ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ" ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ 
Η ΝΔ διέγραψε τον συνήγορο του Κασιδιάρη
Όπως ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Παύλος Σαράκης διαγράφεται από τα μητρώα μελών του κόμματος. 
«Με σημερινή απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας διαγράφεται για αντικομματική και αντιδεοντολογική συμπεριφορά από τα μητρώα μελών του κόμματος, ο κ. Παύλος Σαράκης, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία.
enikos.gr
Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής είναι σταθμός για τα πολιτικά και τα ποινικά χρονικά, όχι μόνον της χώρας μας αλλά και πανευρωπαϊκά. Για πρώτη φορά η ηγεσία ενός κοινοβουλευτικού κόμματος συλλαμβάνεται και παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη με την κατηγορία της συγκρότησης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Προκαλεί το παγκόσμιο ειδησεογραφικό ενδιαφέρον, γι αυτό και πολλά ξένα ΜΜΕ καλύπτουν τις εξελίξεις με τους εδώ ανταποκριτές τους. Έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον και από νομικής πλευράς, γιατί τίθονται λεπτά νομικά ζητήματα, που η ερμηνεία τους θα αποτελέσει νομολογία.
Είναι μια υπόθεση που θα αποτελέσει ξεχωριστό κεφάλαιο στην πολιτική και νομική ιστορία που την κάνει ιδιαίτερα ελκυστική για τους ποινικολόγους δικηγόρους. Αυτό ίσως είναι το κίνητρο για τον γνωστό Ποινικολόγο και πολιτευτή της ΝΔ, Παύλο Σαράκη, που ανέλαβε την υπεράσπιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη καιΗλία Παναγιώταρο. 
Θυμόμαστε όλοι τις πολιτικές τους αντιπαραθέσεις στην τηλεόραση. Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής "έβαλλαν" σκληρά κατά των επιλογών της Νέας Δημοκρατίας που ο Παύλος Σαράκης ως στέλεχός της υπεράσπιζε.
Η ζωή όμως έχει ανατροπές κι έτσι ο σκληρός Ηλίας Κασιδιάρης τώρα που βρέθηκε ενώπιον του νόμου κάλεσε τον πολιτικό του αντίπαλο,Παύλο Σαράκη να τον υπερασπιστεί. Κι εκείνος αποδέχτηκε, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του "δικηγόρου των διαβόλων".
Πριν απο δύο μήνες αναλάμβανε την υπεράσπιση Τούρκου ακροαριστερού τρομοκράτη που μετέφερε βαρύ οπλισμό με φουσκωτό σκάφος από τη Χίο στην Τουρκία, ενώ τώρα αναλαμβάνει έναν σκληρό ακτιβιστή Εθνικιστή , όπως ο Ηλίας Κασιδιάρης.

omertanewsgr.blogspot.gr